Poliţiştii sătmăreni lasă zilnic şoferi fără permis şi ridică certificate de înmatriculare împreună cu RAR | Informaţia Zilei

Poliţiştii sătmăreni lasă zilnic şoferi fără permis şi ridică certificate de înmatriculare împreună cu RAR

Peste 140 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, la data de 10 iulie, în cadrul unor acţiuni desfăşurate pe raza judeţului Satu Mare.

Astfel, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au desfăşurat activităţi pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere, ocazie cu care au aplicat peste 140 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 68.400 de lei.

De asemenea, s-a aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 8 conducători auto şi au ridicat 3 certificate de înmatriculare.

Şofer prins cu 160 km/h

Din totalul permiselor de conducere reţinute, poliţiştii rutieri au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile, în cazul a 6 conducători auto cu vârste cuprinse între 35 şi 41 de ani, care au fost filmaţi şi înregistraţi de aparatul radar rulând cu viteze de la 119 km/h până la 160 km/h, atât în interiorul cât şi în afara localităţilor de pe raza judeţului Satu Mare.
În 10 iulie, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Valea Vinului au desfăşurat activităţi pentru depistarea autovehiculelor care prezintă defecţiuni, în localitatea Păuleşti, împreună cu specialiştii din cadrul R.A.R. Satu Mare, ocazie cu care au aplicat 25 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.480 lei, şi au ridicat un certificat de înmatriculare care aparţinea unui autovehicul care emitea noxe peste limita legală admisă.

Alcoolemie de 1,13 mg/l la Dorolţ

Tot în 10 iulie, în jurul orei 11:00, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare au oprit pentru control în trafic, pe raza localităţii Dorolţ, un autoturism condus de către un bărbat de 52 de ani din municipiul Satu Mare.

Fiind testat şoferul cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie alcoolică de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus de poliţişti la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345