Poliţiştii din Carei au confiscat 300 litri de alcool | Informaţia Zilei

Poliţiştii din Carei au confiscat 300 litri de alcool

Scris de Matei Larisa, 11 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Poliţiştii Secţiei Poliţie Rurală Carei au ridicat luni, 10 iunie, în vederea confiscării, nu mai puţin de 300 de litri de alcool.

Aceştia au oprit pe DN19, în localitatea Moftinu Mic, un autoturism condus de un bărbat, de 49 de ani, din comuna Turţ. În urma controlului efectuat, poliţiştii au depistat în autoturism 300 de litri de lichid incolor cu miros de alcool, care aparţineau unui bărbat, de 52 de ani, din localitatea Turţ, care se afla în auto în calitate de pasager.

Întreaga cantitate de alcool a fost ridicată în vederea confiscării, iar in cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita de 200 litri băuturi spirtoase.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345