Poliţiştii de frontieră de la Petea au identificat luni un infractor | Informaţia Zilei

Poliţiştii de frontieră de la Petea au identificat luni un infractor

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat şi predat autorităţilor competente luni, 13 mai, un cetăţean român, căutat de autorităţile din Bistriţa, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei.

Bistriţeanul de cetăţenie română în vârstă de 29 de ani, pe iniţialele sale B.G., s-a prezentat luni pe sensul de intrare în ţară la Punctul de Trecere a Frontierei Petea. Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în România, colegii noştri au constatat că tânărul este căutat de autorităţile române, pe numele acestuia fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de către Judecătoria Bistriţa.

Astfel, bărbatul are de ispăşit o pedeapsă cu închisoarea timp de un an de zile şi are de achitat o amendă în valoare de 1.800 lei pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei.
Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345