Poliţiştii au verificat peste 1.000 de persoane din carantină şi izolare

Scris de I. Z., 26 octombrie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a continuat activităţile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 şi de informare a operatorilor economici cu privire la noile modificări legislative referitoare la introducerea Certificatului verde COVID.

Poliţiştii au continuat, în sistem integrat, acţiunile de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în scopul prevenirii răspândirii virusului Covid-19.

Astfel, de luni până marţi au fost verificate 154 de persoane aflate în carantină şi 942 de persoane aflate în izolare. Au fost controlate 19 de societăţi comerciale/persoane fizice autorizate şi 84 de mijloace de transport persoane.
Echipele de control au depistat şi sancţionat 67 de persoane care nu au respectat măsurile de protecţie individuală.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517