20.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 01.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 02.40 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 05.30 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Adrian Cozma. Titlul emisiuni: Creşterea cailor de rasa şi relaxarea. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.35 Teleshopping 15.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 23.00 Şedinţă de Consiliu

Poliţia Locală vrea să evacueze boschetarii de pe malul Someşului

Scris de I. Z., 05 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Poliţia Locală a organizat joi, 5 octombrie, o acţiune de amploare în zona ştrandului vechi pentru a soma persoanele care şi-au făcut aici adăposturi improvizate să părăsească zona în cel mai scurt timp.

 

În cadrul acţiunii, poliţiştii locali au legitimat 33 de persoane, 24 dintre acestea fiind sancţionate cu amendă. S-a constatat că majoritatea persoanelor care domiciliează ilegal în zona inunadabilă a râului “Someş” au domiciliul în satele învecinate şi urmează ca acestea să fie direcţionate spre localităţile de domiciliu.

Poliţiştii locali au adus la cunoştinţa tuturor persoanelor identificate că, au la dispoziţie cel mult 24 de ore pentru a părăsi zona de bunăvoie, în caz contrar urmând să fie evacuate.

În incercarea de a descuraja cerşitul, prostituţia, şi alte fapte de natură infracţională, poliţiştii locali au mai organizat astfel de acţiuni şi în zona Ostrovului, pe strada Horea din municipiul Satu Mare şi în zona Stadionului “Unio”.

După acţiunea Poliţiei Locale, la Redacţia „Informaţia Zilei” s-au prezentat aproximativ 30 de locuitori din zonă. Aceştia cer să fie păsuiţi până la primăvară.

Mai multe în ediţia tipărită din „Informaţia Zilei” – 6 octombrie 2017, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.