Policlinica Veche se închide pe o perioadă de 14 zile | Informaţia Zilei

Policlinica Veche se închide pe o perioadă de 14 zile

Având în vedere epidemia cu COVID-19, gradul ridicat de contagiozitate al coronavirusului, pentru protejarea populaţiei municipiului şi judeţului Satu Mare, în conformitate cu decretul privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României şi recomandările forurilor medicale, conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare a emis următorul comunicat:

Începând cu data de 24 martie 2020, pentru un termen de 14 zile, se suspendă activitatea din cadrul Ambulatoriului de Specialitate Integrat (Policlinica Veche).

Pacienţii cu programări prealabile pentru intervalul 24 martie – 6 aprilie sunt rugaţi să se adreseze pentru consultaţii, eliberări de reţete, inclusiv cele cu regim special, medicilor de familie.
Concediile medicale pentru intervalul mai sus menţionat se vor elibera retroactiv, după reluarea activităţii.

De asemenea, temporar, se suspendă internările în cadrul SJU Satu Mare pentru intervenţiile chirurgicale şi alte tratamente şi investigaţii medicale spitaliceşti care nu reprezintă urgenţă şi care pot fi reprogramate. Pacienţii care se încadrează în gradul 1 sau gradul 2 de urgenţe se pot prezenta la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru acordarea de asistenţă medicală.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517