Image 1
Image 2

Pogăcele cu miere

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

400 g de făină, 150 g zahăr pudră, 60 g margarină, 2 ouă, 3 linguri de miere, o lingură rasă de scorțișoară pudră, un vârf de cuțit de cuișoare măcinate fin, coaja rasă de la o jumătate de lămâie, o linguriță de bicarbonat de sodiu alimentar și, nuci, migdale, sau eventual 100 g de ciocolată fără cremă, pentru ornat.

Mod de preparare:

Ingredientele pentru aluat se amestecă bine, se frământă, apoi se acoperă și se lasă circa o oră să stea la temperatura camerei. După o oră se întinde aluatul la circa 1 cm grosime și se decupează cu un pahar. Se așează pe o tavă căptușită cu hârtie de copt, apoi se unge cu ouă. Se coace la cuptor preîncălzit. Atenție, se coace foarte repede! Se poate orna înaite de a fi pusă la cuptor, cu bucăți de nuci, sau de migdale, ori după ce s-a copt, cu zahăr pudră, pastă de zahăr cu lămâie, sau eventual ciocolată topită. Așezate într-o cutie, pogăcelele cu miere se pot păstra mai multe luni.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Mini Pizza cu ciuperci și roșii cherry

FAST FOOD

Mini Pizza cu ciuperci și roșii cherry

Aceste mini pizza cu ciuperci și roșii sunt alegerea perfectă pentru orice ocazie, oferind un gust delicios atât servite calde, cât și reci. Ideale pentru petreceri în aer liber sau ca aperitive de vară, ele vor fi cu siguranță pe placul tuturor.

Snitel vienez

Şniţel vienez cu caşcaval

Snitelul vienez, o emblemă a bucătăriei austriece cu rădăcini istorice ce datează din secolul al XV-lea în Italia, se reinventează printr-o variantă modernă ce îmbogățește carnea panată tradițională cu cașcaval matur, reflectând evoluția gusturilor culinare fără a-și pierde esența clasică.