22.10.2019 00.00 Dezbatere electorală cu Stela Cădar, invitați: Radu Roca, Adrian Albu, Narcis Micle, Nagy Szabolc. Titlul emisiunii: Care este poziția USR față de guvernul Orban? (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Viorica Dăncilă candidat la prezidențiale. (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Anițaș. Titlul emisiuni: 05.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat: Mihaela Grigorean. 06.00 Viața la Țară cu Ioan Anițaș.Titlul Emisiuni: 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere electorală cu Stela Cădar, invitați: Radu Roca, Adrian Albu, Narcis Micle, Nagy Szabolc. Titlul emisiunii: Care este poziția USR față de guvernul Orban? (reluare) 10.00 Panoramic Sportiv cu Ionuț Blăjean, invitat: Attila Pelcz. Titlul emisiuni: Activitate bogată pentru clubul Judo Master Satu Mare. 10.50 Info Studio (limba maghiară) cu Laczko Eva, invitați: Metecsa Istvan, Habarics Zsolt. Titlul emisiuni: Fotografi din pasiune – fotografii artistice. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Viorica Dăncilă candidat la prezidențiale. (reluare) 14.00 Dezbatere electorală cu Stela Cădar, invitați: Radu Roca, Adrian Albu, Narcis Micle, Nagy Szabolc. Titlul emisiunii: Care este poziția USR față de guvernul Orban? (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Educație Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Problematica mediului văzută de un important oficial. 16.45 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Maria Carmen Sas. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiță, invitat: Rodica Lohan. Titlul emisiuni: Tinerii și sănătatea mintală. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

Poate interveni primarul pentru a nu se degrada o serie de construcţii din localitate?

Scris de Ioan Aniţaş, 07 august 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Nu sunt puţini cititorii ziarului nostru care dovedesc un dezvoltat spirit civic şi le pasă de ceea ce se petrece în jurul lor. Aşa se facă că S.A.I., cititor al ziarului nostru, ne-a vizitat la redacţie pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de modul cum sunt administrate anumite bunuri, indiferent cui aparţin acestea.

Punctual, cu această ocazie cititorul s-a referit la oraşul Ardud, aflat la mai puţin de 20 de kilometri de reşedinţa de judeţ. Acesta a spus printre altele: „Cu ani şi ani în urmă, în Ardud funcţiona un IAS, condus de inginerul Talpoş. Pe atunci, în această aşezare mai exista o grădiniţă sub oblăduirea acestei unităţi agricole, o carmangerie, o cantină, o fermă zootehnică. Toate acestea asigurau un anume număr de locuri de muncă. Desigur nu vreau să vorbim în mod expres despre ferma zootehnică de pe atunci. Iată că acum, trecând prin Ardud, nu poţi să ascunzi vederii degradarea grajdurilor care pe vremea inginerului Talpoş adăposteau sute de animale. Nu ştiu ale cui sunt aceste bunuri, poate pentru noi, trecătorii, nu mai contează cui aparţin construcţiile dărăpănate sau din vina cui se degradează. Adevărul este că pe vremuri construirea acestor clădiri a reprezentat utilizarea unor fonduri consistente, iar acum sub ochii noştri neputincioşi ele devin una cu pământul şi nu este singurul exemplu. Ceva similar se face remarcat şi la Acâş. Mă întreb dacă primarii mai pot interveni pentru a opri degradarea acestor clădiri.”

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.