Poate ajunge România ca Italia dacă nu respectăm ordonanţa militară de a sta izolaţi în case? | Informaţia Zilei

Poate ajunge România ca Italia dacă nu respectăm ordonanţa militară de a sta izolaţi în case?

Coronavirus

În Italia au fost raportate marţi, 24 martie, alte 743 de decese din cauza infectării cu noul coronavirus. Este un număr în creştere faţă de ziua precedentă, când s-au raportat 601 decese. Numărul cazurilor noi a crescut cu 5.249, până la 69.176 în total.
Până ieri au decedat 6.820 de persoane. Institutul Naţional de Sănătate din Italia a anunţat că aproape 9% din numărul total al bolnavilor sunt angajaţi din sistemul medical. Printre cei care şi-au pierdut viaţa în Peninsulă se numără şi şapte cetăţeni români.
În lume, numărul persoanelor infectate cu coronavirus  a trecut de 400 de mii, iar cel al deceselor de 17 mii. Numărul celor care s-au vindecat a depăşit o sută de mii. 
În Spania, numărul deceselor din cauza coronavirusului a crescut cu 514 în ultimele 24 de ore. În total au fost înregistrate 2.769 de decese şi peste 39 de mii de cazuri confirmate. 
 
Izolarea în casă este cea mai bună metpdă pentru a oprin răspândirea bolii.
Ca urmare, vă întrebăm:

Poate ajunge România ca Italia dacă nu respectăm ordonanţa militară de a sta izolaţi în case?
Da
Nu
Vezi Rezultate

Abonează-te acum Online!
  1. augustin a spus: 27 martie 2020, ora 11:50

    Da trebuie stat in case.Dar pe mai departe ridic o problema.Persoanele de peste 60 ani sunt abonati la ziarul dvs. mai mult pentru rubrica decese.Se intampla sa-ti moara un apropiat si sa nu sti.Deci iti iei masuri ,nu iesi din casa, dar dimineata persoana cu ziarul ti-l pune in cutia postala,si asta la sute de case.Mergi ridici ziarul il pui pe masa apoi il transmiti familiei fara ca tu sa sti ca persoana angajata la distributie este sanatoasa sau nu.Te poti trezi ca intr-o izolare totala sa te infectezi.Cum se poate rezolva acesta chestiune.Istoc Augustin

  2. Dac Bulibas a spus: 26 martie 2020, ora 12:15

    In calea Coronavirusului nu sta nimica orice ati face. Fara leac/medicament/vaccin corespunzator totul depinde de noroc sau ghinion !. Ceea ce se face in Rom. este o mascarada inutila, nu are tara nici materiale ( masti corespunzatoare, dezinfectanti, mijloace necesare, etc, )si nici bani pt. a face o treaba ca lumea !. Acum 14 zile problemele Guvernului (PNL) erau cum sa provoace alegeri anticipate in loc sa se pregateasca pt. a preintampina Coronavirusul !. Au fost luati iar pe nepregatite ca de obicei !. Militarii romani nu sunt capabili nici macar sa pazeasca granitele tarii d-apoi sa ne apere de un inamic invizibil ca Coronavirusul oricat de dotati cu armament ar fi. Ordonanta militara in conditiile actuale este doar o utopie si nimic altceva !!!.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517