Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Valorificarea pădurii şi refacerea ei. (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Cozma, Vasile Ciocan. Titlul emisiunii: Proteste la Palatul Cotroceni. De ce protestează oamenii? (reluare) 02.30 Sport - meci de fotbal. 04.00 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 04.45 Cultură – serata de poezii. 05.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Szekely Tibor . Titlul emisiunii: Florile între pasiune şi afacere . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Valorificarea pădurii şi refacerea ei. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 09.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Călin Secan. Titlul emisiunii: Postul psihologic. 10.00 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Laurenţiu Costin,Cristian Peteri. Titlul emisiunii: Postul Mare: abnegaţie sau bucuria sufletului?. 11.00 Dacia 1300 –o maşină care se încăpăţânează să reziste pe drumurile pline de gropi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Cozma, Vasile Ciocan. Titlul emisiunii: Proteste la Palatul Cotroceni. De ce protestează oamenii? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Bornyasz Iosif. Titlul emisiunii: Caprele spaniole la concurenţă cu cele autohtone. 14.30 Teleshopping 14.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda –rapor la 1.380 de zile . 16.00 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariţie sau crimă. 16.50 Panoramic sportiv, cu Ionut Blăjan, invitaţi: Robert Magos, Armin Vida. Titlul emisiunii: Planurile şahului A.J de karate Satu Mare in anul 2018. 17.30 Zone folclorice – Adrian Tripon. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

PNL Satu Mare cheamă oamenii la proteste împotriva guvernului

Scris de Sergiu Podina, 09 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Partidul nu organizează mitinguri dar membrii PNL vor participa la manifestări

Partidul Naţional Liberal- biroul politic judeţean Satu Mare a organizat o conferinţă de presă, joi 9 noiembrie. În frunte cu Adrian Albu – preşedintele organizaţiei, Romeo Nicoară – deputat şi Beniamin Urs – membru şi totodată om de afaceri, au rostit critici dure la adresa guvernării PSD-ALDE.

Conducerea PNL Satu Mare îndeamnă populaţia să iasă în stradă pentru ca executivul ţării să cunoască voinţa poporului. Aceştia nu organizează mitinguri dar se arată deschişi să participe, în calitate de cetăţeni ai României afectaţi de această revoluţie fiscală. În plan intern, deputatul Romeo Nicoară dă asigurări că se va folosi, alături de colegii săi, de toate mijloacele legale pentru a ataca Ordonanţa de Urgenţă votată în 8 noiembrie.

Mai multe în ediţia tipărită din „Informaţia Zilei” – 10 noiembrie 2017, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
  1. Babacu a spus: 10 noiembrie 2017, ora 11:51

    Bai penelistilor, voi n-aveti dreptul moral sa chemati pe nimeni la proteste, asta putem s-o facem noi, cei neimplicati politic! Voi sinteti tot un fel de pesedisti dar mai prosti. Ati avut conducatori de 2 lei care n-au convins pe nimeni. Valea!

  2. Dac Bulibas a spus: 10 noiembrie 2017, ora 11:27

    V-ati pierdut mintile (daca aveti asa ceva) ?. Vointa poporului s-a materializat la alegerile parlamentare !. ca urmare este cunoscut. In Parlament unde se dezbat si se voteaza legile, PSD-ALDE detin majoritatea tot multumita majoritatii poporului !. Ca-s bune sau nu, ca va place sau nu legile adoptate,…, asta e !, pe acestia a trimis majoritatea romanilor in Parlament ca sa le reprezinte !. Pana la urmatoarele alegeri trebuie sa-i suportati ori ca va place sau nu !. Daca fac bine vor fi realesi in continuare, daca nu, ramane de vazut….

  3. Aanti PDL,Anti PNL a spus: 10 noiembrie 2017, ora 10:27

    De ce n-a chemat PNL la proteste si cand a taiat basescu salarii si a inchis spitale,ca a fost mult mai grav ????V-au ”cotoit” cei de la PDL iar acum ati devenit ma kakanii decat ei !!Sa va fie rusine,pentru ca instigati oamenii !!Lasat-i sa ia singuri decizii,nu-i manipu-lati,ca nu sunteti cu nimic mai buni decat PSD !!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.