00.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Stelian Pop. Titlul emisiunii: Accesul la tratament al bolnavilor de cancer. (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Vasile Fernea, Ioan Leitner, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Protocolul SRI-ÎCCJ-PG, desecretizat. (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Sergiu Ioan. Titlul emisiuni: Sergiu Ioan – rapor la 7060 de zile . 03.35 Cultură 05.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 06.00 Viaţa la ţară, cu Vasile Nechita,invitaţi: Hajnalka şi Paul Kallai. Titlul emisiunii: Legumicultorii sunt sufocaţi de concurenţa importurilor. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Barta Zaltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Stelian Pop. Titlul emisiunii: Accesul la tratament al bolnavilor de cancer. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Angajaţi ai Protecţiei Mediului Satu Mare, în excursie de studiu în sudul ţării. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Cina a fost Sfântul Ioan Botezătorul? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Vasile Fernea, Ioan Leitner, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Protocolul SRI-ÎCCJ-PG, desecretizat. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Sergiu Ioan. Titlul emisiuni: Sergiu Ioan – rapor la 7060 de zile . 14.35 Teleshopping 14.55 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Marina Georgiana. 17.00 Cultură, cu Vera Pop,invitat:Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 17.30 Panoramic sportiv, cu Blejan Ionuţ, invitaţi: Sebastian Coţ, Marian Halas. Titlul emisiunii: Satu Mare găzduieşte în premieră campionatul naţional de judo U13. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Pop Maria. Titlul emisiuni:Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Cultură, Concurs Samus Guit Art – Poesis,ediţia VIII 22.30 Talk Show cu Carol Erdos 23.30 Ştiri

PNL Satu Mare cheamă oamenii la proteste împotriva guvernului

Scris de Sergiu Podina, 09 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Partidul nu organizează mitinguri dar membrii PNL vor participa la manifestări

Partidul Naţional Liberal- biroul politic judeţean Satu Mare a organizat o conferinţă de presă, joi 9 noiembrie. În frunte cu Adrian Albu – preşedintele organizaţiei, Romeo Nicoară – deputat şi Beniamin Urs – membru şi totodată om de afaceri, au rostit critici dure la adresa guvernării PSD-ALDE.

Conducerea PNL Satu Mare îndeamnă populaţia să iasă în stradă pentru ca executivul ţării să cunoască voinţa poporului. Aceştia nu organizează mitinguri dar se arată deschişi să participe, în calitate de cetăţeni ai României afectaţi de această revoluţie fiscală. În plan intern, deputatul Romeo Nicoară dă asigurări că se va folosi, alături de colegii săi, de toate mijloacele legale pentru a ataca Ordonanţa de Urgenţă votată în 8 noiembrie.

Mai multe în ediţia tipărită din „Informaţia Zilei” – 10 noiembrie 2017, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
  1. Babacu a spus: 10 noiembrie 2017, ora 11:51

    Bai penelistilor, voi n-aveti dreptul moral sa chemati pe nimeni la proteste, asta putem s-o facem noi, cei neimplicati politic! Voi sinteti tot un fel de pesedisti dar mai prosti. Ati avut conducatori de 2 lei care n-au convins pe nimeni. Valea!

  2. Dac Bulibas a spus: 10 noiembrie 2017, ora 11:27

    V-ati pierdut mintile (daca aveti asa ceva) ?. Vointa poporului s-a materializat la alegerile parlamentare !. ca urmare este cunoscut. In Parlament unde se dezbat si se voteaza legile, PSD-ALDE detin majoritatea tot multumita majoritatii poporului !. Ca-s bune sau nu, ca va place sau nu legile adoptate,…, asta e !, pe acestia a trimis majoritatea romanilor in Parlament ca sa le reprezinte !. Pana la urmatoarele alegeri trebuie sa-i suportati ori ca va place sau nu !. Daca fac bine vor fi realesi in continuare, daca nu, ramane de vazut….

  3. Aanti PDL,Anti PNL a spus: 10 noiembrie 2017, ora 10:27

    De ce n-a chemat PNL la proteste si cand a taiat basescu salarii si a inchis spitale,ca a fost mult mai grav ????V-au ”cotoit” cei de la PDL iar acum ati devenit ma kakanii decat ei !!Sa va fie rusine,pentru ca instigati oamenii !!Lasat-i sa ia singuri decizii,nu-i manipu-lati,ca nu sunteti cu nimic mai buni decat PSD !!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.