Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 02.33 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Adrian Albu raport la 4.860 de zile 03.42 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.46 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 05.53 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi Lia Deliu, Constantin Demian, titlul emisiunii: Asistenţii medicali şi provocările din sănătatea românească 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învăţământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 14.30 Teleshopping 14.48 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 15.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 16.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 17.40 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 22.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 23.30 Ştiri

PNL Satu Mare cheamă oamenii la proteste împotriva guvernului

Scris de Sergiu Podina, 09 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Partidul nu organizează mitinguri dar membrii PNL vor participa la manifestări

Partidul Naţional Liberal- biroul politic judeţean Satu Mare a organizat o conferinţă de presă, joi 9 noiembrie. În frunte cu Adrian Albu – preşedintele organizaţiei, Romeo Nicoară – deputat şi Beniamin Urs – membru şi totodată om de afaceri, au rostit critici dure la adresa guvernării PSD-ALDE.

Conducerea PNL Satu Mare îndeamnă populaţia să iasă în stradă pentru ca executivul ţării să cunoască voinţa poporului. Aceştia nu organizează mitinguri dar se arată deschişi să participe, în calitate de cetăţeni ai României afectaţi de această revoluţie fiscală. În plan intern, deputatul Romeo Nicoară dă asigurări că se va folosi, alături de colegii săi, de toate mijloacele legale pentru a ataca Ordonanţa de Urgenţă votată în 8 noiembrie.

Mai multe în ediţia tipărită din „Informaţia Zilei” – 10 noiembrie 2017, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
  1. Babacu a spus: 10 noiembrie 2017, ora 11:51

    Bai penelistilor, voi n-aveti dreptul moral sa chemati pe nimeni la proteste, asta putem s-o facem noi, cei neimplicati politic! Voi sinteti tot un fel de pesedisti dar mai prosti. Ati avut conducatori de 2 lei care n-au convins pe nimeni. Valea!

  2. Dac Bulibas a spus: 10 noiembrie 2017, ora 11:27

    V-ati pierdut mintile (daca aveti asa ceva) ?. Vointa poporului s-a materializat la alegerile parlamentare !. ca urmare este cunoscut. In Parlament unde se dezbat si se voteaza legile, PSD-ALDE detin majoritatea tot multumita majoritatii poporului !. Ca-s bune sau nu, ca va place sau nu legile adoptate,…, asta e !, pe acestia a trimis majoritatea romanilor in Parlament ca sa le reprezinte !. Pana la urmatoarele alegeri trebuie sa-i suportati ori ca va place sau nu !. Daca fac bine vor fi realesi in continuare, daca nu, ramane de vazut….

  3. Aanti PDL,Anti PNL a spus: 10 noiembrie 2017, ora 10:27

    De ce n-a chemat PNL la proteste si cand a taiat basescu salarii si a inchis spitale,ca a fost mult mai grav ????V-au ”cotoit” cei de la PDL iar acum ati devenit ma kakanii decat ei !!Sa va fie rusine,pentru ca instigati oamenii !!Lasat-i sa ia singuri decizii,nu-i manipu-lati,ca nu sunteti cu nimic mai buni decat PSD !!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.