PNL cere CCR să invalideze mandatul de deputat al lui Liviu Dragnea | Informaţia Zilei

PNL cere CCR să invalideze mandatul de deputat al lui Liviu Dragnea

Marţi, liberalii au cerut CCR să invalideze mandatul lui Liviu Dragnea, deoarece liderul PSD era condamnat pentru săvârşirea unor infracţiuni privind derularea procesului electoral.

”PNL solicită Curţii Constituţionale invalidarea mandatului de parlamentar pentru Liviu Dragnea. Infractorul şef din fruntea Camerei Deputaţilor se află în ultimele zile într-un delir anticonstituţional şi trebuie oprit”, a anunţat prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan.

„Cerem astăzi încetarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea!

Cerem Curţii Constitiţionale să constate neconstituţionalitatea mandatului din Camera Deputaţilor pentru infractorul şef al României.

Delirul incredibil al lui Dragnea din ultima vreme, cu vădite accente dictatoriale, ne-a motivat să identificăm toate căile constituţionale şi legale, democratice, pentru a-l opri, să folosim toate instrumentele pe care le avem la dispoziţie.

Am realizat recent un lucru, documentându-ne, aşa cum am văzut că şi PSD se întoarce în urmă cu 10 ani. Noi ne-am întors, însă, numai în urmă cu 2 ani şi jumătate, adică în 2016.

PNL consideră că acest om, Liviu Dragnea, este un pericol pentru democraţia românească, iar Curtea Constituţională este una dintre instituţiile care trebuie să apere democraţia – asta spune Legea Fundamentală.

Cum poate opri CCR acest asalt abominabil al lui Dragnea, care controlează o guvernare pentru infractori?

Constatând un lucru absolut simplu şi evident, dacă pui faţă în faţă Constituţia, Regulamentul Camerei Deputaţilor şi Hotărârea prin care a fost validat mandatul dnului Liviu Dragnea: că se află în contradicţie!

Prin urmare, cerem Curţii Constituţionale declararea drept neconstituţională a Hotărârii Camerei Deputaţilor care a dus la validarea mandatului lui Liviu Dragnea, cu referire la punctul care priveşte mandatul de deputat al d-lui Dragnea”, scrie Raluca Turcan pe Facebook.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345