Ploile vor continua şi la începutul săptămânii viitoare în judeţul Satu Mare | Informaţia Zilei

Ploile vor continua şi la începutul săptămânii viitoare în judeţul Satu Mare

Scris de Ioan Aniţaş, 27 iunie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În intervalul 27 iunie – 1 iulie, va predomina un regim termic al aerului pe ansamblu mai ridicat decât în mod normal, în aproape toate zonele ţării. Temperatura medie diurnă a aerului va oscila între 17…28°C, abaterile termice pozitive fiind de 1…5°C, la scara întregii ţări.

Temperatura maximă a aerului se va situa între 24…33°C, în majoritatea zonelor. Temperatura minimă a aerului se va încadra între 9…23°C, în cea mai mare parte a ţării.

Instabilitatea atmosferică va fi în continuare accentuată şi se va manifesta prin ploi cu caracter de aversă, dar şi torenţiale, acestea fiind însoţite de descărcări electrice şi intensificări ale vântului, izolat cu aspect de vijelie, iar local vor fi condiţii de producere a grindinei. De asemenea, cantităţile de apă prognozate vor depăşi local 25-30 l/mp şi izolat, 40-50 l/mp.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517