Pleşoianu ia în râs gafele şefei sale | Informaţia Zilei

Pleşoianu ia în râs gafele şefei sale

Scris de Vasile Andreica, 18 august 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Liviu Pleşoianu a afirmat că “gafele monumentale” ale premierului sunt o bătaie de joc la adresa celor care au votat PSD. Social-democratul a precizat că există un cordon ombilical între Viorica Dăncilă 1 şi 2 şi anume “liliputana anvergură politică şi nemiloasa căsăpire a logicii discursive”.

“Nu, e prea mult, AJUNGE! Să faci zi după zi, oră după oră, declaraţie după declaraţie astfel de gafe monumentale reprezintă deja o bătaie de joc la adresa tuturor celor care au votat PSD în 2012 şi în 2016! De câteva săptămâni, Dăncilă#2 o contrazice total, imoral şi necolegial pe Dăncilă#1.”, a scris Liviu Pleşoianu, duminică, pe Facebook.

Deputatul PSD face referire la unele declaraţii ale premierului făcute la Putna, cum ar fi: “Marea majoritate sunt oameni care ştiu că bunul-simţ şi violenţa nu sunt caracteristice poporului român”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517