26.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 01.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 02.30 Ne cheamă natura 03.30 Cultură, Fior de Zatmar 04.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko , invitat: Kallos Zolan, Szejke Otttilia. Titlul emisiunii: Cum va fi noul an şcolar pentru secţiile maghiare? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară 10.20 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Laurenţiu Costin. Titlul emisiunii: ”Pescuirea minunată” – găsirea sensului vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 13.00 Ştiri 13.25 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Lorincz Tiberiu.Titlul emisiuni: Căile ferate înguste din jurul Sătmarului. 14.20 Teleshopping 14.40 Cultură, Digania – O tradiţie reînviată 16.10 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dorel Ziman. Titlul emisiunii: Un nou început de an şcolar la liceul cu program sportiv Satu Mare. 17.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta.

Piromanul din fostul Hotel Victoria a fost evacuat

Scris de Matei Larisa, 06 martie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Piromanul care a incendiat apartamentul din clădirea de pe strada Horea nr. 6, mai exact fostul Hotel Victoria, a fost evacuat.

Edilul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a semnat marţi, 6 martie, ordinul de evacuare al bărbatului. Prin urmare, Alexandru I. a fost somat să părăsească apartamentul.

“Nu mai putem tolera dezordinea şi distrugerile. Cine nu respectă normele de convieţuire socială pleacă!”, a mai subliniat primarul.

De altfel, Primăria a obţinut finanţare pe un proiect din fonduri UE pentru reabilitarea zonei de lângă Turnul Pompierilor, zonă care include şi fostul Hotel Victoria. În acest sens, Poliţia Locală a avut repetate acţiuni în ultima vreme care au avut ca scop clarificarea situaţiei locative a tuturor celor care locuiesc acolo. “Pentru noi este o mare provocare transformarea acestui „ghetto”, însă facem toate eforturile pentru a pune în valoare această zonă superbă a municipiului Satu Mare”, a mai declarat edilul Kereskenyi Gabor.

Vă reamintim că duminica trecută, 4 martie, un incendiu a fost provocat într-un apartament dintr-o clădire situată pe strada Horea, de către Alexandru I.

Conform declaraţiilor martorilor, bărbatul este un împătimit al drogurilor şi al alcoolului, fiind de altfel vinovat pentru provocarea incendiului din data menţionată. Practic el a vrut să se încălzească ;i a dat foc la mai multe textile şi câteva lemne în mijlocul încăperii care au degajat un fum negru şi înecăcios, locatarii alertând pe loc poliţia şi pompierii. O femeie l-a scos din încăpere pe piroman. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.