Pilaf de orez cu soia, la cuptor | Informaţia Zilei

Pilaf de orez cu soia, la cuptor

Ingrediente:

100 g de soia (cuburi sau granule), o ceapă mai mare, o jumătate de ardei gras, sau o linguriţă de pastă de ardei, o cană de orez, 4-5 linguri de ulei, sare, piper, boia de ardei dulce, delicat de casă, 4 căni de supă de legume.

Mod de preparare:

Soia se pune la fiert în supa de legume, iar după ce se umflă şi se înmoaie se strecoară, dar se păstrează şi zeama. Ceapa şi ardeii se taie mărunt, se călesc în ulei, se adaugă bucăţile de soia strecurată şi se călesc în continuare. Când începe să capete o culoare albicioasă se adaugă boiaua, apoi şi celelalte condimente, orezul, supa strecurată, dar se pot adăuga şi zarzavaturile din care aţi preparat supa, se amestecă şi se dă la cuptorul preîncălzit. Lăsăm să fiarbă fără să amestecăm, până când orezul absoarbe toată apa. Când se scoate de la cuptor, dacă eventual mai e nevoie, se mai condimentează puţin. La servire se poate orna cu frunze de pătrunjel sau cu roşii.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517