01.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Ovidiu Mureșan, Ciprian Costea, Lorand Turos. Titlul emisiunii: Cum se dau banii pentru șomaj tehnic.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audiențe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Silaghi Daniela. Titlul emisiunii: Cum depășim stresul provocat de izolarea la domiciliu? (reluare) 03.30 Sport 04.45 Portret de artist, invitat: Maria Carmen Sas. 05.50 Cultură cu Laczko Eva. Titlul emisiunii: O jumătate de secol de teatru la Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Ovidiu Mureșan, Ciprian Costea, Lorand Turos. Titlul emisiunii: Cum se dau banii pentru șomaj tehnic.(reluare) 09.30 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitat: Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Cât de afectate sunt firmele de pandemia de Coronavirus? 10.30 Cultură cu Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audiențe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Silaghi Daniela. Titlul emisiunii: Cum depășim stresul provocat de izolarea la domiciliu? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Ovidiu Mureșan, Ciprian Costea, Lorand Turos. Titlul emisiunii: Cum se dau banii pentru șomaj tehnic.(reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii: Obiective versus fantezii. 16.25 Concert Sinfonic la Filarmonica Dinu Lipatii din Satu Mare. 18.00 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (reluare)

Pilaf de orez cu soia, la cuptor

Ingrediente:

100 g de soia (cuburi sau granule), o ceapă mai mare, o jumătate de ardei gras, sau o linguriță de pastă de ardei, o cană de orez, 4-5 linguri de ulei, sare, piper, boia de ardei dulce, delicat de casă, 4 căni de supă de legume.

Mod de preparare:

Soia se pune la fiert în supa de legume, iar după ce se umflă și se înmoaie se strecoară, dar se păstrează și zeama. Ceapa și ardeii se taie mărunt, se călesc în ulei, se adaugă bucățile de soia strecurată și se călesc în continuare. Când începe să capete o culoare albicioasă se adaugă boiaua, apoi și celelalte condimente, orezul, supa strecurată, dar se pot adăuga și zarzavaturile din care ați preparat supa, se amestecă și se dă la cuptorul preîncălzit. Lăsăm să fiarbă fără să amestecăm, până când orezul absoarbe toată apa. Când se scoate de la cuptor, dacă eventual mai e nevoie, se mai condimentează puțin. La servire se poate orna cu frunze de pătrunjel sau cu roșii.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.