Image 1
Image 2

Piept de pui cu ceapă şi ciuperci

E duminica. M-am hotarat sa prepar o mancare care sa nu ma tina mult timp in bucatarie si am ales piept de pui cu ceapa si ciuperci, ceva rapid si delicios. Copiii mei care au gusturi pretentioase in legatura cu mancarea, au fost incantati de gustul acesteia.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

– 4 bucăţi file piept de pui,

– ulei,

– 2 cepe,

– 100 g de ciuperci,

– sare, piper

Mod de preparare:

Feliile de carne condimentate se prăjesc în ulei încins, se scot din vas, iar în uleiul rămas se căleşte ceapa şi ciupercile feliate. Se mai condimentează puţin, după gust, se pun înapoi în tigaie şi bucăţile de carne, apoi sub capac, se mai lasă la prăjit cira 10 minute, la foc potrivit. Se serveşte cu piure de cartofi sau diferite garnituri de orez.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Somon afumat cu maioneză și cartofi copți

Somon afumat cu maioneză și cartofi copți

Această rețetă combină savoarea somonului afumat, cremozitatea maionezei și confortul cartofilor copți, oferind o masă bogată în Omega-3, proteine și fibre, perfectă pentru o experiență culinară nutritivă și delicioasă.

Friptură de vită umplută cu ciuperci

REȚETE ROMÂNEȘTI

Friptură de vită umplută cu ciuperci

Această rețetă de mușchi de vacă umplut este perfectă pentru o masă festivă sau un prânz de duminică împreună cu familia și prietenii. Aromată și suculentă, această preparare aduce un plus de eleganță și rafinament oricărei mese.