Pianista Dana Ciocârlie, concert la Filarmonica din Iaşi | Informaţia Zilei

Pianista Dana Ciocârlie, concert la Filarmonica din Iaşi

Scris de Vasile Andreica, 25 aprilie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Pianista Dana Ciocârlie susţine un concert joi, 25 aprilie 2019, împreună cu Orchestra Filarmonicii Moldova din Iaşi. Muziciana română stabilită în Franţa va interpreta Concertul pentru pian şi orchestră de Paul Constantinescu, după ce Orchestra va prezenta Rapsodia nr. 2 de George Enescu.

Partea a doua a programului este dedicată muzicii franceze: publicul va asculta piesa The shining one de Guillaume Connesson şi Suita a II-a Daphnis si Chloe de Maurice Ravel. La pupitrul dirijoral se va afla Michael Cousteau din Franţa.

Evenimentul, care are loc la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi, face parte dintr-un turneu susţinut în România de Dana Ciocârlie şi Michael Cousteau, în cadrul Sezonului Cultural Franţa – România. Următoarele concerte din această serie vor avea loc în 24 mai la Filarmonica din Timişoara şi în 4 iulie la Filarmonica din Bacău.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345