21.11.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Adrian Albu, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Noii miniştri au depus jurământul .(reluare) 01.40 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 03.10 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 04.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 05.20 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko invitaţi: Loga Lorand, Loga Hajnalka. Titlul emisiunii: Noi recorduri doborâte de Loga Dance School.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 09.45 La Psiholog 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii:Sfinţii, prietenii noştri. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Adrian Albu, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Noii miniştri au depus jurământul .(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 14.40 Teleshopping 15.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 16.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitat: Terely Mihai. Titlul emisiunii: Clubul CS Unio a câştigat concursul pe care la organizat. 17.00 Cultură – România 1918 oameni, momente şi imagini. 18.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessey. Titlul emisiunii: Un nou program de educaţie ecologică adresat tinerilor: Labirintul reciclării. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitat: Ovi D Pop. Titlul emisiuni:Ovi D Pop ridică fotografia la nivel de artă.

Petrecere de Sărbători în familia Catena – Farmacia Inimii!

Scris de Vera Pop, 07 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 Zeci de micuţi au primit daruri de la Moş Crăciun şi s-au distrat alături de părinţi la evenimentul dedicat copiilor, devenit deja tradiţie.

Moş Crăciun a început să sosească de pe acum la copiii cuminţi, iar una dintre primele sale vizite a avut loc aseară, la petrecerea de Crăciun organizată de Catena – Farmacia Inimii pentru micuţii angajaţilor filialei Satu Mare. Întâlnirea de suflet, plină de surprize, s-a desfăşurat la un loc de joacă unde toată lumea s-a distrat de minune.

O parte din marea familie Fildas-Catena s-a reunit în seara de 6 decembrie la Club Mihadi din Satu Mare, la petrecerea de Crăciun oferită de cea mai mare reţea de farmacii din ţară pentru copiii angajaţilor din judeţ. Moş Crăciun a sosit cu sacul doldora de jucării pentru cei mai mici dintre invitaţi, iar părinţii s-au bucurat să-i vadă emoţionaţi şi entuziasmaţi de întâlnirea mult aşteptată.

Pe lângă jucăriile primite, cei 70 de micuţi s-au distrat împreună cu animatorii Caravanei Anima. Au cântat şi şi-au dovedit îndemânarea, inteligenţa şi inventivitatea în cadrul atelierelor de creaţie, unde au desenat, au colorat şi au realizat cu mânuţele lor diverse obiecte.

Cu toţii, de la mic la mare, au intrat în spiritul Sărbătorilor ascultând un superb recital oferit de corul Liceului Teoretic  German Johann Ettinger, sub îndrumarea profesorului dirijor Kuki Zsolt.

Oferte pentru întreaga familie

Catena, reţeaua de farmacii numărul 1 în România, a demonstrat, de-a lungul anilor, că acordă o importanţă deosebită ofertelor adresate familiei. O dovadă în acest sens este cardul „Mama şi Copilul”, care vine în întâmpinarea mămicilor, dar şi a femeilor care se pregătesc să rămână însărcinate. Cardul asigură achiziţionarea din farmaciile Catena de produse specifice, cu reduceri de până la 25%. A fost editată şi publicaţia „Mama şi Copilul – broşură pentru mămici şi pitici”, oferită gratuit pe baza cardului „Mama şi Copilul”.

Pentru că este sezonul cadourilor, Catena te aşteaptă cu reţeta în farmacii, până pe 20.12.2017, şi poţi câştiga una dintre cele 10 maşini DACIA oferite în cadrul concursului „Moş Crăciun îţi poate da o DACIA pentru inima ta!”

De asemenea, nu rata reducerile consistente oferite la zeci de produse, în luna decembrie, pe care le poţi consulta în broşura „Spargem gheaţa cu preţurile mici!”.

 

 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.