Audienţe în direct, cu Eva Laczko,invitaţi: Kereskenyi Gabor, Maskulik Csaba.Titlul emisiunii:Van koltsegvetesunk! Mire lesz eleg? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Alexandru Horvat, Ressler Stefan, Horea Andreco . Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă,prima vizită externă la Bruxelles. (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariţie sau crimă? 03.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda –rapor la 1.380 de zile . 04.30 Reportaj-Mihai Neamţu 05.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marta Bzduch. Titlul emisiunii: Obezitatea se plăteşte cu sănătatea. 05.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko,invitaţi: Kereskenyi Gabor, Maskulik Csaba.Titlul emisiunii: Van koltsegvetesunk! Mire lesz eleg? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: În paşi de dans de la pasiune la performanţă. 10.30 Religie, cu Eva Laczko, invitaţi: Istvanfi Szilard, Racz Ervin, Pallai Bela. Titlul emisiunii: Miert van szuksegunk a bojtre? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Alexandru Horvat, Ressler Stefan, Horea Andreco . Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă,prima vizită externă la Bruxelles. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Zootehnia sătmăreană la cheremul multinaţionalelor. 14.20 Teleshopping 14.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat:Elisabeta Bekessy.Titlul emisiunii:Situl Someşul inferior aduce oportunităţi iniţiativelor de mediu. 15.15 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi: Ovidiu Pop, Marius Horsia, Marina Necşe. Titlul emisiunii: Organizaţii de tineret la CNME. 16.00 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariţie sau crimă. 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionut Blăjan, invitaţi: Robert Magos, Armin Vida. Titlul emisiunii: Planurile şahului A.J de karate Satu Mare in anul 2018. 17.30 Zone foclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

Petrecere de Sărbători în familia Catena – Farmacia Inimii!

Scris de Vera Pop, 07 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 Zeci de micuţi au primit daruri de la Moş Crăciun şi s-au distrat alături de părinţi la evenimentul dedicat copiilor, devenit deja tradiţie.

Moş Crăciun a început să sosească de pe acum la copiii cuminţi, iar una dintre primele sale vizite a avut loc aseară, la petrecerea de Crăciun organizată de Catena – Farmacia Inimii pentru micuţii angajaţilor filialei Satu Mare. Întâlnirea de suflet, plină de surprize, s-a desfăşurat la un loc de joacă unde toată lumea s-a distrat de minune.

O parte din marea familie Fildas-Catena s-a reunit în seara de 6 decembrie la Club Mihadi din Satu Mare, la petrecerea de Crăciun oferită de cea mai mare reţea de farmacii din ţară pentru copiii angajaţilor din judeţ. Moş Crăciun a sosit cu sacul doldora de jucării pentru cei mai mici dintre invitaţi, iar părinţii s-au bucurat să-i vadă emoţionaţi şi entuziasmaţi de întâlnirea mult aşteptată.

Pe lângă jucăriile primite, cei 70 de micuţi s-au distrat împreună cu animatorii Caravanei Anima. Au cântat şi şi-au dovedit îndemânarea, inteligenţa şi inventivitatea în cadrul atelierelor de creaţie, unde au desenat, au colorat şi au realizat cu mânuţele lor diverse obiecte.

Cu toţii, de la mic la mare, au intrat în spiritul Sărbătorilor ascultând un superb recital oferit de corul Liceului Teoretic  German Johann Ettinger, sub îndrumarea profesorului dirijor Kuki Zsolt.

Oferte pentru întreaga familie

Catena, reţeaua de farmacii numărul 1 în România, a demonstrat, de-a lungul anilor, că acordă o importanţă deosebită ofertelor adresate familiei. O dovadă în acest sens este cardul „Mama şi Copilul”, care vine în întâmpinarea mămicilor, dar şi a femeilor care se pregătesc să rămână însărcinate. Cardul asigură achiziţionarea din farmaciile Catena de produse specifice, cu reduceri de până la 25%. A fost editată şi publicaţia „Mama şi Copilul – broşură pentru mămici şi pitici”, oferită gratuit pe baza cardului „Mama şi Copilul”.

Pentru că este sezonul cadourilor, Catena te aşteaptă cu reţeta în farmacii, până pe 20.12.2017, şi poţi câştiga una dintre cele 10 maşini DACIA oferite în cadrul concursului „Moş Crăciun îţi poate da o DACIA pentru inima ta!”

De asemenea, nu rata reducerile consistente oferite la zeci de produse, în luna decembrie, pe care le poţi consulta în broşura „Spargem gheaţa cu preţurile mici!”.

 

 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.