Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 02.10 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.10 Teatru 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 05.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 09.45 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.35 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Pallai Bele. Titlul emisiunii: Gorog katolikus elet. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 13.00 Ştiri13.25Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 14.20 Teleshopping 14.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 15.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Formaţia Clasic. 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

Petiţie de susţinere a lui Tudorel Toader, în replică la proteste

Scris de Mioara Maxim, 28 august 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Ministrul Justiţiei Tudorel Toader

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader

În timp ce oamenii protestează în Piaţa Victoriei faţă de proiectul privind modificarea legilor justiţiei, a fost lansată o petiţie pentru susţinerea ministrului Justiţiei Tudorel Toader.

„Depăşind afinităţile politice ale fiecăruia, noi semnatarii prezentei petiţii, credem că nu degeaba românii nu au încredere în Justiţie. S-a ajuns ca 80% dintre români să fie dezamăgiţi.

Sunt cunoscute numeroasele erori judiciare dintre care amintim: cazurile Ţundrea, Constantin Mornea, Gheorghe Hogaş etc.

Multe cazuri au fost înscenări pentru a stisface diverse comenzi politice şi a elimina adversari politici ca Dan Radu Ruşanu, Paul Păcuraru, Dan Voiculescu şi mulţi, mulţi alţii.

 

În alte situaţii s-a mers până acolo încât au fost scoşi, din complete, judecători. Cazul Mustaţă este revelator.

Toţi oamenii de bună credinţă care au avut de-a face cu Justiţia au putut constata pe propria lor piele abuzuri, arbitrariu şi nedreptate. Pe bună dreptate oamenii constată că Justiţia a fost pervertită şi este departe de a ceea ce ar trebui să fie. Adică un serviciu public de administrare a dreptăţii în care oamenii să aibă încredere.

S-a ajuns până acolo că Justiţia a ajuns o armă în mâna unor politicieni aflaţi la butoanele puterii. Situaţia a devenit intolerabilă şi nu mai poate continua astfel.

 

În acest context, propunerile de proiecte de legi făcute de ministrul Tudorel Toader sunt necesare şi binevenite. Acestea vin să reapre modul de funcţionare al Justiţiei şi să recredibilizeze actul de administrare a dreptăţii în România.

Este un moment de maximă oportunitate implementarea acestor proiecte.

Noi considerăm că propunerile de proiecte ale ministrului sunt făcute cu bună credinţă şi sunt bune. De aceea au sărit atâţia pe el.

Noi, semnatarii acestei Petiţii susţinem proiectele de legi propuse de ministrul Tudorel Toader şi ne manifestăm încrederea în acţiunile ministrului privind adoptarea acestor proiecte de legi.”, este conţinutul petiţiei.

Abonează-te acum Online!
  1. Altul a spus: 29 august 2017, ora 10:24

    Ia sa ajungi tu, cetăţene(sau vreo rudă ), victima unui abuz în justiţie! Oare vei gândi la fel?!?

  2. Cetăţeanul turmentat a spus: 28 august 2017, ora 12:13

    Aha, deci să semnăm ca Justiţia să nu îi deranjeze pe politicieni.
    Erori judiciare există şi în SUA, dar tocmai faptul că se admite că au fost erori judiciare ne arată că Justiţia e pe un drum bun.
    Politicul nu trebuie să controleze Justiţia!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.