20.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 01.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 02.40 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 05.30 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Adrian Cozma. Titlul emisiuni: Creşterea cailor de rasa şi relaxarea. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.35 Teleshopping 15.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 23.00 Şedinţă de Consiliu

Peste 400 de sătmăreni şi-au măsurat gratuit glicemia de Ziua Diabetului

Scris de Mihaela Ghiţă, 14 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Peste 400 de sătmăreni şi-au măsurat gratuit glicemia de Ziua Diabetului

Peste 400 de sătmăreni şi-au măsurat gratuit glicemia de Ziua Diabetului

Sute de sătmăreni s-au prezentat marţi, 14 noiembrie, de Ziua Mondială de Luptă Împotriva Diabetului la Casa de Cultură a Sindicatelor din Centru Nou pentru a-şi măsura glicemia. Acţiunea, a doua ca amploare după Ziua Radiologiei din 8 noiembrie când au fost efectuate mamografii gratuite, reprezintă pentru Spitalul Judeţean un motiv în plus de a o permanentiza cu scopul de a preveni şi trata diabetul zaharat.

Cei 22.000 de pacienţi aflaţi în evidenţa Centrului pentru Diabet şi Boli de Nutriţie a SJU din care circa 15.000 se prezintă cu regularitate pentru control şi tratament constituie punctul de pornire în lupta împotriva diabetului, o boală care an de an încarcă statisticile spitalului cu sute de cazuri nou depistate.

Adrian Marc, recent promovat în funcţia de manager a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare recomandă populaţiei să se prezinte la medicul de familie şi la medicul specialist atunci când observă simptome ce ar putea fi legate de această boală.

Managerul SJU a mai precizat că rămâne prioritatea numărul 1 pentru spital de a asigura continuitatea actului medical, aprovizionarea cu medicamente, materiale sanitare, reactivi şi nu în ultimul rând proiectul acreditării noului laborator de analize medicale.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.