Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţide noua grilă de salarizare.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu . Titlul emisiunii: Crimă sau dispariţie. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Nicolae Mureşan. 05.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Dudaş. Titlul emisiunii: Cultura de căpşuni. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţi de noua grilă de salarizare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.20 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Adriana Laszlo. Titlul emisiunii:Cum înţelegem plânsul copiiilor? 10.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlulemisiunii: Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 ]n slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă,invitat:Sedonia Lăţea.Titlul emisiuni: Despre diete,vitamine la început de primăvară. 15.15 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.25 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Maria Tripon. 17.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Cultură 22.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 23.30 Ştiri

Peste 400 de sătmăreni şi-au măsurat gratuit glicemia de Ziua Diabetului

Scris de Mihaela Ghiţă, 14 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Peste 400 de sătmăreni şi-au măsurat gratuit glicemia de Ziua Diabetului

Peste 400 de sătmăreni şi-au măsurat gratuit glicemia de Ziua Diabetului

Sute de sătmăreni s-au prezentat marţi, 14 noiembrie, de Ziua Mondială de Luptă Împotriva Diabetului la Casa de Cultură a Sindicatelor din Centru Nou pentru a-şi măsura glicemia. Acţiunea, a doua ca amploare după Ziua Radiologiei din 8 noiembrie când au fost efectuate mamografii gratuite, reprezintă pentru Spitalul Judeţean un motiv în plus de a o permanentiza cu scopul de a preveni şi trata diabetul zaharat.

Cei 22.000 de pacienţi aflaţi în evidenţa Centrului pentru Diabet şi Boli de Nutriţie a SJU din care circa 15.000 se prezintă cu regularitate pentru control şi tratament constituie punctul de pornire în lupta împotriva diabetului, o boală care an de an încarcă statisticile spitalului cu sute de cazuri nou depistate.

Adrian Marc, recent promovat în funcţia de manager a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare recomandă populaţiei să se prezinte la medicul de familie şi la medicul specialist atunci când observă simptome ce ar putea fi legate de această boală.

Managerul SJU a mai precizat că rămâne prioritatea numărul 1 pentru spital de a asigura continuitatea actului medical, aprovizionarea cu medicamente, materiale sanitare, reactivi şi nu în ultimul rând proiectul acreditării noului laborator de analize medicale.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.