Peste 380 de cetăţeni sancţionaţi de poliţiştii sătmăreni în minivacanţa de Paşti | Informaţia Zilei

Peste 380 de cetăţeni sancţionaţi de poliţiştii sătmăreni în minivacanţa de Paşti

Peste 380 de cetăţeni au fost sancţionaţi contravenţional de către poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare în perioada sărbătorilor pascale, mai exact între 25 aprilie şi 1 mai.

Poliţiştii au acţionat în sistem integrat, alături de alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru siguranţa cetăţenilor şi liniştea comunităţii.

Astfel, în trafic poliţiştii rutieri au constatat 9 infracţiuni la regimul rutier, 7 persoane fiind surprinse în flagrant delict. Dintre acestea, poliţiştii au depistat pe raza judeţului Satu Mare 6 persoane, cu vârste cuprinse între 29 şi 59 de ani, care se aflau la volanul unor autovehicule, sub influenţa băuturilor alcoolice, având îmbibaţii alcoolice de la 0,61 mg/l până la 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

Totodată, au aplicat peste 250 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere, în valoare de aproximativ 69.000 de lei, şi au reţinut 34 de permise de conducere. Pentru abaterile comise la normele de convieţuire socială, poliţiştii au aplicat 124 de sancţiuni, a căror valoare depăşeşte 36.000 de lei.

Abonează-te acum Online!
  1. Babacu a spus: 03 mai 2019, ora 07:58

    Au retinut 34 permise de conducere? Daca retineau 340 era muuult mai bine! Sint pline drumurile de frustrati care n-au realizat nimic la viata lor si se ” razbuna” in trafic, circula agresiv, parcheaza aiurea, muzica la maximum (adica manele sau bubuituri). La noi prea usor se obtine permisul.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345