21.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Claudiu Ţinca, Florin Fodoruţ, Dan Şuta, Florin Orăşteanu. Titlul emisiunii: ”Uniţi pentru Satu Mare” cea mai puternică asociaţie civică(reluare) 01.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Mihai Pătraşcu. 02.50 Cultură 03.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 04.10 Cultură 05.20 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Felicia Hrihorişan. Titlul emisiuni: Cutezătorii Munţilor pregătesc prima lor Liră.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Istvanfi Szilard. Titlul emisiunii: Sfânta Liturghie. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Claudiu Ţinca, Florin Fodoruţ, Dan Şuta, Florin Orăşteanu. Titlul emisiunii: ”Uniţi pentru Satu Mare” cea mai puternică asociaţie civică(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 14.20 Teleshopping 14.40 Cultură, Digania – O tradiţie reînviată 15.10 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Mihai Pătraşcu. 16.25 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 17.30 Cultură 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Viorel Plosca. Titlul emisiunii: Viitorul boxului sătmărean sună bine.

Peste 17.000 de firme de tip SR L-D sunt active în prezent

Scris de Bogdan Mihalca, 27 ianuarie 2015 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Peste 17.000 de firme de tip SRL-D sunt active in acest moment

Peste 17.000 de firme de tip SRL-D sunt active in acest moment

Peste 17.000 de firme de tip SR L-D (microîntreprindere aparţinând întreprinzătorului debutant) sunt active în prezent, la nivel naţional, înregistrându-se o creştere de 6.000 de companii raportat la anul anterior, a declarat marţi preşedintele Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR), Florin Jianu.

‘Creşterea numărului de antreprenori debutanţi este un semn clar că tot mai mulţi români fără experienţă în domeniu aleg să se bazeze pe sprijinul oferit prin intermediul programelor guvernamentale, să contribuie la dezvoltarea economiei româneşti şi să creeze noi locuri de muncă. În prezent, la nivel naţional sunt active 17.000 de firme de tip SR L-D, înregistrându-se o creştere de 6.000 de companii raportat la anul anterior. Ca urmare, instrumentele pe care trebuie să le creăm în continuare ar trebui să se bazeze pe acelaşi parteneriat public-privat, în urma căruia a rezultat şi Programul pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor aparţinând întreprinzătorilor tineri (S.R.L.-D)’, a spus Florin Jianu.

Acesta a precizat, totodată, că va continua să propună Guvernului instrumente care să susţină integrarea tinerilor şi consolidarea mediului de afaceri.

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România a organizat, marţi, un bilanţ al activităţii desfăşurate în cadrul proiectului ‘Growing-up’, parte a programului Erasmus for Young Entrepreneurs.

Potrivit unui comunicat, obiectivul programului vizează realizarea unui schimb de experienţă şi bune-practici între antreprenori, cu privire la obstacolele şi provocările întâmpinate în lansarea unui start-up şi dezvoltarea afacerii. Se pune accent pe un ‘on-the-job training’ pentru noii antreprenori, permiterea accesului pe piaţa europeană şi identificarea unor noi potenţiali parteneri, precum şi facilitarea unor oportunităţi de networking, precizează Agerpress.

‘Iniţiativa Erasmus for Young Entrepreneurs este un program de schimb transfrontalier susţinut de către Comisia Europeană, care oferă antreprenorilor noi sau aspiranţi şansa de a învăţa de la antreprenorii cu experienţă care conduc mici companii în alte ţări europene. Schimbul de experienţă are loc în cadrul unui stagiu cu antreprenorul cu experienţă, ceea ce permite antreprenorului nou să dobândească abilităţile necesare conducerii unei mici firme. Gazda beneficiază de perspective noi privind compania pe care o conduce şi are ocazia să coopereze cu parteneri străini sau să afle mai multe informatii despre pieţele noi’, se mai spune în comunicat.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.