15.11.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Doina Feher, Sergiu Băbăşan, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Cât de mult ne afectează MCV?(reluare) 01.45 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 03.15 Cultură – Lansare de carte 04.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Voicu Sichet. Titlul emisiuni: Voicu Sichet – raport la 4015 de zile. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Ioan Leitner. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Cornel Mureşan, Cornel Achim. Titlul emisiunii: Poziţia guvernanţilor privind acciza pentru pălincă.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Racz Ervin. Titlul emisiunii: Reformacio cask rola szol. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Doina Feher, Sergiu Băbăşan, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Cât de mult ne afectează MCV?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Voicu Sichet. Titlul emisiuni: Voicu Sichet – raport la 4015 de zile. 14.30 Teleshopping 14,45 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessey. Titlul emisiunii: Un nou program de educaţie ecologică adresat tinerilor: Labirintul reciclării. 15.20 Cultură – Hoinar prin Satu Mare 16.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitaţi: Ciprian Prodan, Tiberiu Csik . Titlul emisiunii: În memoriamDaniel Prodan . 16.45 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Accesul la tratamente medicale în strainătate. 17.15 Cultură – O familie de artişti. 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Ioan Leitner. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Lovitura de stat din decembrie 1989.

Peste 17.000 de firme de tip SR L-D sunt active în prezent

Scris de Bogdan Mihalca, 27 ianuarie 2015 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Peste 17.000 de firme de tip SRL-D sunt active in acest moment

Peste 17.000 de firme de tip SRL-D sunt active in acest moment

Peste 17.000 de firme de tip SR L-D (microîntreprindere aparţinând întreprinzătorului debutant) sunt active în prezent, la nivel naţional, înregistrându-se o creştere de 6.000 de companii raportat la anul anterior, a declarat marţi preşedintele Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR), Florin Jianu.

‘Creşterea numărului de antreprenori debutanţi este un semn clar că tot mai mulţi români fără experienţă în domeniu aleg să se bazeze pe sprijinul oferit prin intermediul programelor guvernamentale, să contribuie la dezvoltarea economiei româneşti şi să creeze noi locuri de muncă. În prezent, la nivel naţional sunt active 17.000 de firme de tip SR L-D, înregistrându-se o creştere de 6.000 de companii raportat la anul anterior. Ca urmare, instrumentele pe care trebuie să le creăm în continuare ar trebui să se bazeze pe acelaşi parteneriat public-privat, în urma căruia a rezultat şi Programul pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor aparţinând întreprinzătorilor tineri (S.R.L.-D)’, a spus Florin Jianu.

Acesta a precizat, totodată, că va continua să propună Guvernului instrumente care să susţină integrarea tinerilor şi consolidarea mediului de afaceri.

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România a organizat, marţi, un bilanţ al activităţii desfăşurate în cadrul proiectului ‘Growing-up’, parte a programului Erasmus for Young Entrepreneurs.

Potrivit unui comunicat, obiectivul programului vizează realizarea unui schimb de experienţă şi bune-practici între antreprenori, cu privire la obstacolele şi provocările întâmpinate în lansarea unui start-up şi dezvoltarea afacerii. Se pune accent pe un ‘on-the-job training’ pentru noii antreprenori, permiterea accesului pe piaţa europeană şi identificarea unor noi potenţiali parteneri, precum şi facilitarea unor oportunităţi de networking, precizează Agerpress.

‘Iniţiativa Erasmus for Young Entrepreneurs este un program de schimb transfrontalier susţinut de către Comisia Europeană, care oferă antreprenorilor noi sau aspiranţi şansa de a învăţa de la antreprenorii cu experienţă care conduc mici companii în alte ţări europene. Schimbul de experienţă are loc în cadrul unui stagiu cu antreprenorul cu experienţă, ceea ce permite antreprenorului nou să dobândească abilităţile necesare conducerii unei mici firme. Gazda beneficiază de perspective noi privind compania pe care o conduce şi are ocazia să coopereze cu parteneri străini sau să afle mai multe informatii despre pieţele noi’, se mai spune în comunicat.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.