Peste 120 de amenzi pentru şoferii care au condus pe drumurile judeţului | Informaţia Zilei

Peste 120 de amenzi pentru şoferii care au condus pe drumurile judeţului

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au acţionat în 30 mai pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă rutieră şi pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Astfel, pe parcursul zilei de 30 mai, poliţiştii rutieri ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au desfăşurat activităţi de prevenire şi combatere a accidentelor rutiere ocazie cu care au aplicat peste 120 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 37.600 de lei.

De asemenea, au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 7 conducători auto, dintre care 2 au depăşit viteza maximă admisă în localităţi cu peste 50km/ h, alţi 2 conducători auto au efectuat depăşiri neregulamentare, un conducător auto nu a acordat prioritate de trecere unui autovehicul, iar altul unui pieton care se afla angajat în traversarea drumului public prin loc semnalizat şi marcat corespunzător, iar cel de al şaptelea depistat de poliţişti se afla sub influenţa băuturilor alcoolice având o concentraţie alcoolică de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Valea Vinului au desfăşurat la data de 30 mai o acţiune pe DJ 193, împreună cu specialişti din cadrul R.A.R. Satu Mare. Ocazie cu care au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 870 de leişi au ridicat 2 certificate de înmatriculare ca urmare a neregulilor constatate.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345