Personalul care tratează pacienţii cu Covid 19 n-a primit sporurile | Informaţia Zilei

Personalul care tratează pacienţii cu Covid 19 n-a primit sporurile

Cadrele medicale nu au primit bonificaţia promisă de preşedintele Klaus Iohannis şi de Guvern celor care intră în contact cu pacienţii infectaţi cu noul coronavirus.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru susţine că spitalele nu au trimis numele celor care se califică pentru plata bonificaţiei. Nici măcar pentru luna martie. Este vorba de bonificaţii de 2.500 lei.

“Aşteptăm nominal listele prezentate de conducătorii unităţilor sanitare. N-am primit de la niciun spital. Aşteptăm să se facă nominalizarea. Încă sunt discuţii la aceste spitale, care sunt persoanele. Noi am creat un cadru legislativ prin care să putem plăti, bonifica, aceşti oameni care au lucrat. Mai rămâne să ştim şi care sunt aceşti oameni. N-avem la nivel central de unde să ştim”, a declarat Nelu Tătaru.

Ministrul spune că unii angajaţi au reclamat la minister întârzierea plăţilor sau includerea pe liste a unor persoane care nu ar avea, în mod normal, acest drept.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 17 mai 2020, ora 09:51

    Au primit politistii (privilegiatii care vor beneficia si de pensii speciale ) crestere de salariu !!!. Asta este Romanica !!!…..Medicii beneficiaza doar de aplauze si tratare cinica din partea guvernantilor incompetenti !. Si astfel politistul cu ” Facultatea Garcea ” castiga mai mult decat un medic cu Facultate de Medicina !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345