Persoane din Algeria şi Maroc depistate în Gara Satu Mare | Informaţia Zilei

Persoane din Algeria şi Maroc depistate în Gara Satu Mare

Scris de Matei Larisa, 07 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

La nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei s-a desfăşurat marţi, 5 noiembrie, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale în cooperare cu lucrători din cadrul Biroului Judeţean Poliţie Transporturi Satu Mare şi reprezentanţi ai Biroului pentru Imigrări Satu Mare.

Astfel, în jurul orei 21:30, în Gara CFR din municipiul Satu Mare au fost depistaţi şi reţinuţi doi cetăţeni străini, de sex masculin. Întrucât nu vorbeau limba română şi nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră, aceştia au fost conduşi la sediul S.T.P.F. Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că cetăţenii străini sunt din Algeria şi Maroc, în vârstă de 35, respectiv 23 de ani.

Aceştia au declarat că intenţionau să ajungă în ţări din vestul Europei.

Cei doi cetăţeni străini au fost preluaţi de Biroul pentru Imigrări Satu Mare, iar în cauză se efectuează cercetări în vederea documentării intregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalul anchetei să fie luate măsurile legale ce se impun.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345