26.03.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandalul mutării ambasadei la Ierusalim, a reizbucnit.(reluare) 01.15 Ne cheamă natura 02.15 Cultură, Balul de lăsatul secului, ediţia a IV-a 03.50 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Influenţa anturajului asupra criminalităţii la Satu Mare. 03.45 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu – raport la 7575 de zile. 04.45 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Boby Tincu. 05.40 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Sindicaliştii de la Electrolux, în a patra săptămână de grevă generală. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Concert al Corurilor Bisericeşti Ortodoxe din Municipiul Satu Mare. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Postul Mare – semnificaţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandalul mutării ambasadei la Ierusalim, a reizbucnit.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Boby Tincu. 14.30 Teleshopping 14.45 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 15.40 Zone Folclorice 16.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu – raport la 7575 de zile. 17.45 Panoramic sportiv, cu Ionu Blăjan, invitat: Zoltan Pataki . Titlul emisiunii: Despre fotbalul judeţean cu vicepreşedintele AJF-ului sătmărean. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Influenţa anturajului asupra criminalităţii la Satu Mare.

Pentru reabilitarea străzilor din Satu Mare s-au alocat 1,8 milioane lei

Scris de Matei Larisa, 12 martie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Lucrari plombari drumuri

Lucrari plombari drumuri

Mulţi au fost cei care pe parcursul iernii, după apariţia gropilor au suferit avarii serioase la maşini, fiind nevoiţi să suporte ei cheltuiala reparaţiei. Nu de puţine ori s-a întâmplat ca şoferii să rămână în pană în sensul giratoriu provizoriu de la Burdea, tocmai din acest motiv.

Dată fiind gravitatea situaţiei, conducerea municipiului a început să plombeze provizoriu gropile uriaşe încă de la sfârşitul lunii ianuarie, cu ajutorul firmei Apaserv, care a dispus de material stocabil.

Într-o primă etapă se va interveni cu prioritate pe arterele majore de circulaţie şi zona centrală, urmând a se acţiona în toate zonele municipiului Satu Mare.

„Bineînţeles că ne axăm în primul rând pe arterele principale, mai ales unde s-au produs cele mai mari degradări ale suprafeţei carosabilului.

Am început cu Bulevardul Henri Coandă, care era cel mai degradat, pe malul drept al Someşului, apoi vom continua şi vom intra pe Lucian Blaga, Bulevardul Cloşca, după care urmează acele străzi pe care circulaţia e mai intensă, şi anume Rosetti, Energiei, Prahovei, sau Ravensburg etc”, a declarat pentru Informaţia Zilei, Maskulik.

Pentru Podul Decebal va fi o nouă licitaţie

Podul Decebal reprezintă una dintre cele mai mari dureri ale şoferilor sătmăreni. În ultimii 3 ani acesta a intrat în fiecare vară în reabilitare, cauzând un haos la orele de vârf.

Abonează-te acum Online!
  1. mipudeco a spus: 12 martie 2019, ora 14:35

    NUMARUL GROPILOR DEPASESTE NUMARUL LOCUITORILOR.
    MAI MARE RUSINEA! PROPUN ELIMINAREA ROVINETEI PE URMATORII 10 ANI.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.