16.10.2019 00.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Emil Şuhani, Radu Panait, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 04.00 Jazz-ul românesc din SUA la Satu Mare invitat – Alexandru Şipa. 05.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Arta modernă. 06.00 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Emil Şuhani, Radu Panait, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 10.00 Religie cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Comunicarea dintre adolescenţi şi părinţi. 11.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Rodica Borlan. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 14.40 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Emil Şuhani, Radu Panait, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Georgiana Marina. 17.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni: Transportul ecologic, gestiunea deşeurilor, în vizorul autorităţilor de mediu. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

Pentru că nu i-a fost „servită” o perfuzie un cetăţean a agresat trei angajaţi de la UPU Satu Mare

Scris de Mihaela Ghiţă, 03 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Poliţiştii sătmăreni au intervenit în cursul nopţii de miercuri spre joi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare pentru a potoli manifestările de violenţă verbală şi fizică ale unui cetăţean aflat în stare avansată de ebrietate. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani din municipiul Ploieşti, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi-a vărsat nervii asupra unei doctoriţe, a unei infirmiere şi a unui agent de pază al spitalului întrucât aceştia nu i-ar fi făcut pe plac, şi anume de a-i pune o perfuzie exact atunci când a dorit.

„În această noapte la ora 01.41, poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi prin apelul de urgentă 112 cu privire la faptul că la Secţia U.P.U. Satu Mare se afla o persoană recalcitrantă.

Poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Ploieşti, a agresat fizic două femei de 48 şi 53 de ani, şi un bărbat de 44 de ani, care îşi desfăşoară activitatea la Spital. În cauză s-au întocmit 3 dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe” se arată în comunicatul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare

După cum a precizat purtătorul de cuvânt al SJU Satu Mare, Constantin Demian bărbatul ar fi fost extrem de deranjat de faptul că nu a fost „servit” cu o perfuzie atunci când a cerut acest lucru, prin urmare a recurs la ameninţări, spunând că se aruncă pe jos, ceea ce a şi făcut în clipa următoare.

Nervos din cale-afară ar fi aruncat şi cu un flacon după infirmieră. Totul s-a petrecut în faţa Registraturii de la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare, în cele din urmă agentul de pază fiind nevoit să solicite intervenţia poliţiştilor sătmăreni.

Din datele prezentate, reiese că cetăţeanul recalcitrant este un român stabilit în Germania de aproximativ 13 ani, însă fără a avea cetăţenia germană şi că nu este la prima abatere de acest fel.
Deocamdată ancheta este în curs.

Abonează-te acum Online!
  1. pili a spus: 04 octombrie 2019, ora 10:48

    Ce ancheta o sai faceti sinteti de risul lumiii mergi la urgenta sau la medic daca nu dai bani nu esti poti sa stai ore intregi asta nu publicati e rusine sa spui ca in tara ta medicii iti iau banii ,bine o facut omul trebuia sa dea o bataie mare .

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.