00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Dălina Lazăr, Ciprian Crăciun, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Lupta pentru candidatura la prezidenţiale se ascute. (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 02.25 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 03.15 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 04.30 Ne cheamă natura 05.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Deputat Romeo Nicoară – raport din parlament. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 09.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 10.00 Tabără de creaţie la Ocoliş 10.45 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Maria Pop. Titlul emisiunii: Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Dălina Lazăr, Ciprian Crăciun, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Lupta pentru candidatura la prezidenţiale se ascute. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Street Music Festival – la Satu Mare. 14.30 Teleshopping 14.50 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 15.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Deputat Romeo Nicoară – raport din parlament. 16.45 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 17.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 18.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 19.07.2019

Pentru că au făcut doar sex oral cu fetiţa de 14 ani, violatorii din Vama sunt nevinovaţi?

Scris de I. Z., 02 septembrie 2015 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Violatorii Cseh-Fanea

Violatorii Cseh-Fanea

   Sarkozi Francisc Florin, acuzat că a violat o fată de 14 ani rămâne în arest, după ce miercuri, 2 septembrie, Judecătoria Satu Mare a respins cererea de înlocuire a arestului preventiv. Acesta alături de Mihăiţă Sebastian Cseh (24 ani) şi Petrişor Fanea Natanael au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Ceilaţi doi complici, Anton Sergiu din Vama şi un băiat din Păuleşti, sunt cercetaţi sub control judiciar. Tinerii cu vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani sunt acuzaţi că în 11 august au violat o fată de 14 ani. Minora a fost siluită în zona numită Puturoasa, lângă localitatea Vama, localitate în care domiciliază patru dintre violatori.
Sarkozi Francisc Florin a formulat o cerere de înlocuire a măsurii arestului preventiv. Solicitarea lui a fost judecată, marţi, 1 septembrie de Judecătoria Satu Mare, iar miercuri, 2 septembrie, la ora 14 a fost pronunţarea. Practic, judecătorul de dreptul şi libertăţi a respins cererea tânărului, care potrivit unor surse judiciare şi-a recunoscut fapta. Dar se apără, spunând că nu a făcut decât sex oral cu fetiţa de 14 ani. Pentru asta ar trebui să fie nevinovat? Ca urmare a deciziei Judecătoriei Satu Mare, cei trei rămân în continuare în Arestul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Satu Mare.

Punem următoarea întrebare cititorilor noştri:

Pentru că au făcut doar sex oral cu fetiţa de 14 ani, violatorii din Vama sunt nevinovaţi?
Abonează-te acum Online!
 1. ica a spus: 11 septembrie 2015, ora 01:07

  Pe vremea cand erau elevii unei scoli onorabile se comportau precum detinutii periculosi Depasiti de situatie , profesorii si directorii munceau facand zilnic educatie acestor elevi parca veniti din comuna primitiva .Parintii lor erau total indiferenti la actele lor de indisciplina Si atunci nu ne ramane decat sa ii internam in scoli speciale , colegii lor de clasa ce doreau sa invete , erau sacrificati pentru acesti imbecili E cazul ca opinioa publica sa reactioneze virulent altfel societatea romaneasca va avea de suferit

 2. gogu a spus: 04 septembrie 2015, ora 19:33

  una care nu a vrut sex oral a muscat jos juma de penis, de a trebuit doctorii sa-l coase la loc .

 3. BORIS a spus: 04 septembrie 2015, ora 15:32

  Asta e titlu de articol?
  Asa chestionati cititorii?
  Asta nu este jurnalism ci OTV -ism.
  RUSINE!

 4. mariana a spus: 04 septembrie 2015, ora 09:58

  Multi parinti sunt manati de nevoi prin cele tari straine.
  Mare pacat ca nu pot sta langa copii , sa-i creasca cu frica de Dumnezeu, ca sa ajunga oameni, nu animale . Doamne pazeste pe toti copiii.

 5. Ştefan a spus: 03 septembrie 2015, ora 21:37

  Ar trebui ca şi părinţii să facă închisoare, alături de odraslele lor, deoarece sunt responsabili de cum îi cresc şi îi educă. În majoritatea ţărilor dezvoltate, părinţii sunt evaluaţi şi monitorizaţi. Numai la noi cred că n-au nicio responsabilitate. Ca şi puiul de cioară, cum îi cresc tuleile, poate să zboare.

 6. unul a spus: 03 septembrie 2015, ora 10:53

  tipul de la volan va fi cea mai dragalasa fetita de la parnaie.
  va fi mireasa noptilor albe.
  in fiecare seara se va fi cerut in casatorie.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.