Pensionara Ana Isac, nemulţumită de sistemul de sănătate | Informaţia Zilei

Pensionara Ana Isac, nemulţumită de sistemul de sănătate

Scris de Ioan Aniţaş, 14 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Cu diverse ocazii auzim şi vedem anumite neajunsuri din ceea ce înseamnă sistemul de sănătate românesc, fiind vorba mai ales despre unităţile de stat.

Nu de puţine ori, oamenii bolnavi sunt fie refuzaţi la control dacă fac parte din categoria pensionarilor, fie că sunt rugaţi să treacă pentru consult la cabinelete private.

Ca urmare a unor nemulţumiri acumulate în acest domeniu al asistenţei sanitare ne-a vizitat la redacţie Ana Isac, care ne-a spus: „Care sănătate, care asigurat, că din păcate de 20 de ani nu reuşesc să ajung la spital. Am ajuns la urgenţă cu ceva timp în urmă. N-am primit tratament pentru maladia descoperită. În schimb era plină Neurologia. Secţia se transformase în pensiune de romi, iarnă fiind la vremea respectivă. Da, s-au îmbolnăvit toţi pentru că sunt votanţi şi/sau viitori votanţi. Erau acolo şi viitori pensionari cu handicap fals, ei nu votează oricum. Vă relatez faptul că de ani de zile am un RMN fără diagnostic, dar după acela urmez un tratament. Este revoltător faptul că sunt prioritari la consultaţii pacienţi care, fie se cunosc cu medicul specialist, cu asistenta sau sunt dispuşi la oferirea de mici atenţii. Cred că medicii care aşteaptă atenţii sau invită pacienţii la cabinetele private ar trebui să iasă din sistem, să lase tinerii să-şi pună în valoare cunoştinţele, fiind necontaminaţi în ceea ce priveşte banii şi atenţiile din partea pacienţilor”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345