00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Şedinţă tensionată în PNL Rareş Bogdan a rămas pe dinafară. Titlul emisiunii: Adrian Albu, Ciprian Crăciun, Ovidiu Mureşan.(reluare) 01.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Ziua pomiculturii sărbătorită la Săuca. 02.35 Ne Cheamă Natura 03.40 Concert Samus Quit Art - la Poesis 04.30 Cultură, Comemorare de ziua eroilor la Gerăuşa. 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct (HU), cu Eva Laczko, invitat: Lochli Tunde, Kegyes David. Titlul emisiuni: Ce-i nou în Casa Zâmbetelor.(reluare) 09.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cîmpan Eleonora. Titlul emisiunii: Meritrocraţia în sănătate. 09.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni cu tânăra generaţie în scop ecologic. 10.30 Religie cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cristian Chindriş. Titlul emisiuni: Rolul bisericii în comunitatea rurală. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Şedinţă tensionată în PNL Rareş Bogdan a rămas pe dinafară. Titlul emisiunii: Adrian Albu, Ciprian Crăciun, Ovidiu Mureşan.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 14.30 Teleshopping 14.45 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Gheorghe Sabău. Titlul emisiunii: Box în weekend: Cupa Voinţa – memorial Timofie Pogăciaş şi Liviu Gheţe. 15.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 16.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan 18.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 18.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (reluare) 23.30 Portret de artist 26.06.2019

Pensionara Ana Isac, nemulţumită de sistemul de sănătate

Scris de Ioan Aniţaş, 14 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Cu diverse ocazii auzim şi vedem anumite neajunsuri din ceea ce înseamnă sistemul de sănătate românesc, fiind vorba mai ales despre unităţile de stat.

Nu de puţine ori, oamenii bolnavi sunt fie refuzaţi la control dacă fac parte din categoria pensionarilor, fie că sunt rugaţi să treacă pentru consult la cabinelete private.

Ca urmare a unor nemulţumiri acumulate în acest domeniu al asistenţei sanitare ne-a vizitat la redacţie Ana Isac, care ne-a spus: „Care sănătate, care asigurat, că din păcate de 20 de ani nu reuşesc să ajung la spital. Am ajuns la urgenţă cu ceva timp în urmă. N-am primit tratament pentru maladia descoperită. În schimb era plină Neurologia. Secţia se transformase în pensiune de romi, iarnă fiind la vremea respectivă. Da, s-au îmbolnăvit toţi pentru că sunt votanţi şi/sau viitori votanţi. Erau acolo şi viitori pensionari cu handicap fals, ei nu votează oricum. Vă relatez faptul că de ani de zile am un RMN fără diagnostic, dar după acela urmez un tratament. Este revoltător faptul că sunt prioritari la consultaţii pacienţi care, fie se cunosc cu medicul specialist, cu asistenta sau sunt dispuşi la oferirea de mici atenţii. Cred că medicii care aşteaptă atenţii sau invită pacienţii la cabinetele private ar trebui să iasă din sistem, să lase tinerii să-şi pună în valoare cunoştinţele, fiind necontaminaţi în ceea ce priveşte banii şi atenţiile din partea pacienţilor”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.