Pe cocheta bază sportivă Dinamo-LPS, Recolta Dorolţ câştigă cu o echipă de Liga a 3-a

Scris de Ionuţ Blăjean, 23 ianuarie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Recolta Dorolţ a început pregătirile de iarnă încă din 18 ianuarie 2022. Au urmat antrenamentele, iar la sfârşit de săptămână un meci de încălzire, un amical. Sâmbătă, 22 ianuarie, echipa antrenată de Cosmin Iuhas a jucat pe cocheta bază sportivă Dinamo-LPS, din municipiul Satu Mare, în compania celor de la Progresul Şomcuta Mare, echipă colegă cu CSM Satu Mare în Seria 10 a Ligii a 3-a.

Echipa sătmăreană a deschis scorul prin Cosmin Iuhas, gol cu capul, după un corner, pentru ca D. Vincze să dubleze avantajul echipei sale. Echipa din judeţul Maramureş a reuşit să egaleze, dar D. Vincze a marcat pentru 3-2, iar Băbuţ pentru 4-2. Oaspeţii au mai marcat în ultimul minut, iar meciul Recolta Dorolţ – Progresul Şomcuta Mare s-a încheiat cu scorul de 4-3.

Recolta Dorolţ: Cherecheş – Catalan, Iuhas, Szantai, Şimon, Lăpuşte, Cubaş, N. Meşter, Mândruţ, Lakatos, D. Vincze. Au mai intrat Fekete, Băbuţ, Cireap, Săvianu, L. Vince.

”Ne dorim ca în acesta perioada lungă de pregătire să reuşim să ne punem la punct fizic, dar şi să corectăm ceea ce nu a mers în prima parte a campionatului. În plus, ne dorim să închegăm şi mai bine relaţiile de joc. Sper ca până la primul joc oficial să reuşim să punem la punct toate aceste aspecte şi în campionat să ne atingem obiectivele pe care ni le-am propus împreună cu băieţi şi conducerea clubului, acela de a accede în playoff. Acolo vrem o clasare cât mai bună”, ne-a declarat Cosmin Iuhas, cel care ne-a mai spus că pentru o vizibilitate mai bună, nocturna de la baza sportivă Dinamo-LPS s-a aprins pe final.

Programul Recoltei în perioada următoare:
• 30 ianuarie cu Csenger, în Ungaria
• 6 februarie cu Unirea Tăşnad
• 13 februarie cu Sportul Botiz
• 20 februarie cu Sighetu Marmaţiei
• 27 februarie cu Talna Oraşu Nou
• 6 martie cu Energia Negreşti Oaş
• 12 martie cu CSM Victoria Carei

Recolta Dorolţ ocupă locul 4 în Liga 4 Elite, Seria A. Startul fotbalului judeţean este programat pentru weekendul din jurul zilei de 20 martie.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517