Paula Seling este mama unei fetiţe de 9 ani

Scris de I. Z., 26 decembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Cântăreaţa a dezvăluit într-o postare pe pagina sa de Facekook că este mama Elenei, o fetiţă în vârstă de 9 ani, care a intrat în familia sa în urmă cu şase ani.

Foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa sa personală, înaintea acestor Sărbători Paula Seling a decis să facă o dezvăluire emoţionantă: este mamă. Cântăreaţa a vorbit într-o postare pe Facebook despre micuţa Elena şi a explicat de ce a decis să facă public abia acum acest lucru.

Paula Seling spune despre Elena că este „un copil născut din inimă“, ceea ce indică faptul că fetiţa a fost adoptată.

„Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine… Elena Bucura Seling este fetiţa noastră, a lui Radu Bucura şi a mea, şi este cel mai frumos cadou pe care viaţa ni l-a dat. Este frumoasă , este bună, e sensibilă şi foarte veselă şi o iubim până la cer şi înapoi. La cei aproape 9 ani pe care îi are Elena a petrecut aproape şase în familia noastră şi de atunci suntem cei mai fericiţi părinţi iar bunicii sunt în al nouălea cer.

Până azi am ales discreţia în faţa opiniei publice ca urmare a unei întâmplări nedorite când a venit plângând acasă. Viaţa unui copil născut din inimă poate fi uneori complicată, copiii uneori preiau discuţii din cadrul familial şi pot să se necajească unii pe alţii, în comunitate.

Nu este vina lor, poate că societatea are anumite moşteniri din vremea veche, aşa că am preferat să nu comunicăm această bucurie până când Elena nu va fi suficient de matură să înţeleagă ce i se întâmplă şi să fie puternică în faţă oricăror situaţii. Nu m-a interesat dacă oamenii mă vorbesc sau îşi pun întrebări la întâlnirea cu noi, singurul lucru important pentru mine era echilibrul Elenei şi starea ei de fiecare zi. Elena este un copil extrem de sensibil, iubitor, determinat, muncitor şi talentat în tot ce îşi propune. M-a uimit evoluţia ei, felul în care relaţionează cu ceilalţi copii, spiritul de leader şi dorinţa ei de a fi mereu prima. Ne iubim enorm şi am sentimentul că Dumnezeu ne-a pregătit pentru venirea ei, de mult timp.

Cu toate întâmplările din vieţile noaste, tatăl ei este foarte implicat în creşterea ei, îi este foarte apropiat şi face tot posibilul să petreacă mult timp împreună. În ultima perioadă, media a început să scrie tot felul de lucuri, unele total pe lângă realitate. Nu mă afectează şinici nu doresc să comentez nimic. Însă dacă o afectează pe ea, este grav.

Într-o zi m-a luat la discuţii şi mi-a spus că o prietenă i-a atras atenţia asupra unui articol ce spunea că «Paula Seling nu are copii!». Înainte de acest moment, eu am evitat să răspund la întrebări în interviurile mele, despre intimitatea familiei şi am încercat să mă asigur că răspunsurile mele nu pot fi interpretate în aşa fel încât să o afecteze pe ea. S-au găsit, însă, jurnalişti care nu înţeleg că intimitatea este un drept şi că un răspuns evitat are un anumit rost iar titlurile mereu sunt puse de alte persoane care au meseria de a găşi hook-uri incitante pentru click-uri. M-am mirat şi m-a afectat, gândindu-mă la ce o fi în inimioara ei.

I-am explicat că unele sunt articole inspirate sau rescrise după interviuri şi apariţîi mai vechi , înainte ca Dumnezeu să o aducă în familia noastră. I-am explicat că am aşteptat ca ea să fie suficient de matură încât să nu o afecteze nimic, totodată din respect pentru dreptul ei la intimitate. Voiam să fiu sigură că este decizia ei de a fi cunoscută public, de a avea acces la ceea ce spune lumea. Iar cu câteva săptămâni în urmă a venit la mine şi mi-a spus: Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine.

I-am spus asta tatălui ei şi împreună am decis că, după şase ani de când Elena a stat ferită de gândurile lumii, este suficient de matură să treacă prin aceste lecţii puternice de viaţă. Mi-aş dori că lumea să fie respectuoasă şi blândă , aşa cum merită sufleţelul ei cald, bun, sensibil şi luminos, aşa cum toţi prietenii de familie, cât şi cei din media care ştiau de dragă noastră, au păstrat discreţia şi au protejat mediul nostru de familie. Vă îmbrăţişez cu drag”, a scris artista pe Facebook.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517