Paula Chirilă revine pe scena sătmăreană într-un spectacol al Teatrului de Artă Bucureşti | Informaţia Zilei

Paula Chirilă revine pe scena sătmăreană într-un spectacol al Teatrului de Artă Bucureşti

Scris de Vasile Andreica, 21 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
”Un bărbat şi mai multe femei”

”Un bărbat şi mai multe femei”

Comedia dublu premiată, “Un bărbat şi mai multe femei”, a Teatrului de Artă Bucureşti, după un text de Leonid Zorin, în regia lui Bogdan Huşanu, cu Paula Chirilă şi George Constantinescu, vine la Teatrul de Nord Satu Mare. Marţi, 21 mai, de la ora 19.00, sătmărenii sunt aşteptaţi la spectacol la sala mare a Teatrului de Nord, bilete mai putând fi procurate de la Agenţia Teatrală.

Garunski, personajul masculin, cunoaşte de-a lungul spectacolului femeia înger, femeia exaltată, femeia paznic, femeia autoritară, femeia disperată, femeia victimă, femeia romantică – acestea devenind norocul şi ghinionul din viaţa lui. Femeile, în spectacol, sunt interpretate de Paula Chirilă, cunoscută publicului atât de pe scenă, cât şi din producţii TV. Actriţa şi-a început cariera la Satu Mare înrre anii 1999 şi 2004.

Bărbatul este George Constantinescu, fondator al Teatrului de Artă Bucureşti, actor de teatru şi film, câştigător a nu mai puţin de trei premii pentru Cel mai bun actor la festivaluri naţionale de teatru. Pe zona de film, cele mai recente producţii sunt ”Dezertorul” şi ”Apostolul Bologa”, la TVR, şi comedia „6,9 grade pe scara Richter”, a regizorului Nae Caranfil.

În toamna lui 2018, “Un bărbat şi mai multe femei” a obţinut Premiul pentru cel mai bun spectacol şi Premiul pentru cea mai bună actriţă (Paula Chirilă), la Comic 7B – Festival Internaţional de Teatru Independent de Comedie.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517