Paul Orosz, medaliat cu bronz la InternaţionaleleRomâniei de lupte | Informaţia Zilei

Paul Orosz, medaliat cu bronz la InternaţionaleleRomâniei de lupte

Scris de Ionuţ Blăjean, 14 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

La Bucureşti s-a desfăşurat zilele trecute un turneu internaţional de lupte dedicat cadeţilor. Competiţia sportivă s-a bucurat de succes, au ajuns sute de sportivi din 23 de ţări. Luptătorii români au cucerit în total 16 medalii: 7 la greco-romane, 7 la feminin şi 2 la lupte libere.

În clasamentul pe naţiuni, România a ocupat locul 2 atât la greco-romane cât şi la feminin. Din echipa României la greco-romane au făcut parte şi doi sportivi de la CS Satu Mare – Cetate Ardud. Ambii au susţinut câte patru meciuri, iar Paul Orosz a cucerit medalia de bronz la 51 kilograme. Trandafir Silaghi a terminat concursul pe locul 5 la 45 kilograme.

Pentru clubul sătmărean urmează o etapă din cadrul Campionatului Naţional de seniori. Ea se va desfăşura sâmbătă şi duminică la Cluj-Napoca. Printre sătmăreni îi vom avea pe Andrei Barbul, Marian Zaha, Andrei Buzilă şi Peter Pek. Tot la Cluj-Napoca se va desfăşura şi un turneu dedicat celor mai mici. La clubul sătmărean antrenează Tudor Barbul, Claudiu Blaga, Ludovic Lieb, Feri Szabo şi Barbur Norocel. Altfel, sătmăreanul Lenard Berei (Steaua) se află în prezent în Italia la un stagiu de pregătire cu lotul României de seniori.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517