Patru şoferi băuţi au rămas fără permis de conducere | Informaţia Zilei

Patru şoferi băuţi au rămas fără permis de conducere

Miercuri, 29 iulie, pe lângă activităţile de control desfăşurate în contextul stării de alertă, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au efectuat activităţi de supraveghere, fluidizare şi control al traficului rutier pe raza judeţului, ocazie cu care aplicat peste 90 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 30 000 de lei. Totodată poliţiştii rutieri au procedat la reţinerea a 13 permise de conducere.

Patru conducători auto cu vârste cuprinse între 20, 33, 40 şi 77 de ani, au fost depistaţi de poliţişti la volanul unor autoturisme fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, astfel au fost testaţi cu aparatul alcooltest rezultând concentraţii alcoolice de 0,16 mg/l, 0,25 mg/l, 013 mg/l, respectiv 0,19 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Faţă de aceştia poliţiştii au dispus suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517