Patru cetăţeni din Congo, prinşi la Cămin

Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Carei au depistat patru cetăţeni străini care intenţionau să iasă ilegal din ţara noastră, pentru a ajunge în vestul Europei.

Duminică, 31 iulie, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Carei, în cooperare cu lucrători din cadrul SPF Berveni, au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea migraţiei ilegale, în zona de responsabilitate.
Astfel, în jurul orei 17.00, poliţiştii de frontieră au depistat, în localitatea Cămin, patru cetăţeni străini (doi bărbaţi şi două femei) care nu îşi justificau prezenţa în zonă şi nu au putut să prezinte documente de identificare. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul SPF Carei pentru cercetări.
Din primele verificări s-a stabilit că este vorba despre cetăţeni din Congo, având vârste cuprinse între 28 şi 47 de ani. Cei patru au intrat legal în România, cu toţii au fost solicitanţi de azi în ţara noastră, au avut documente temporare, dar acestea au expirat. Împreună au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria.
În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Persoanele vor fi predate lucrătorilor din cadrul Biroului pentru Imigrări Satu Mare în vederea dispunerii măsurilor legale.

Abonează-te acum Online!
  1. Lorand a spus: 02 august 2022, ora 17:54

    Ei vreu sa faca numai o chermeza cu rudenniile lui Viktor, este invitat si regele Cioaba ( Csaba).

  2. Dac Bulibas a spus: 02 august 2022, ora 11:01

    De ce nu le-ati indeplinit dorintele ??? , Vestul Europei le duce lipsa/ (au dorul) acestora !!!. Trebuie sa-i ajutati in mod politicos sa ajunga in Germania !. Ati ajuns mai rai decat Orban Viktor pt. ca le ingraditi dreptul la libera alegere si deplasare . Nu-i frumos sa le sechestrati…

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517