Patronul motelului Biamin din Tăşnad, Valeriu Cigan împlineşte sâmbătă 68 de ani | Informaţia Zilei

Patronul motelului Biamin din Tăşnad, Valeriu Cigan împlineşte sâmbătă 68 de ani

Scris de I. Z., 05 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Din multitudinea de pensiuni, hoteluri şi alte locuri de cazare din Tăşnad, motelul Biamin iese cel mai mult în evidenţă. De ce? Pentru că bunul simţ al gazdei Valeriu Cigan, precum şi grija faţă de unitatea de cazare şi clienţii care îi trec pragul sunt întotdeauna prezente.

De fiecare dată când am trecut pe acolo am găsit câte ceva nou. Ba o sală de nunţi, ba o sală de conferinţă, ba un corp de clădire, ba o piscină exterioară apoi şi una interioară, ba un tobogan, ba o grădină de flori îngrijită. Ultima dată l-am găsit pe Valer udând florile de la intrarea în motel cu aerul modest al unui grădinar ce-şi iubeşte petalele multicolore cu aceeaşi duioşie cu care o mamă îşi mângâie pe cap pruncul. :i îşi iubeşte mult cei doi copii şi familia.

La cei 68 de ani, câţi împlineşte azi, 5 octmbrie, spune că Dumnezeu i-a dat de toate pentru a fi un om împlinit. Alături de familie, prieteni, colaboratori, redacţiile Informaţia Zilei şi Informaţia TV îi doresc multă putere de muncă, sănătate, prosperitate, succes în afaceri şi tradiţionalul
„La mulţi ani!”

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345