19.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniştrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitaţi: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 04.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Koter Laszlo. Titlul emisiunii: De la sculptura în lemn. La sculptura în piatră şi os. 04.50 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 05.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Artă şi bijuterii. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniştrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Florin Mureşan. 10.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Dragoş. Titlul emisiunii: Subvenţiile anului 2019 şi pregătirile pentru cele ale anului 2020. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitaţi: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniştrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Familia în faţa provocărilor vieţii. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Adrian Balaj. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Păstăi scăzute cu carne de porc

Scris de I. Z., 04 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ingrediente:

1 kg de păstăi albi, aleşi cu atenţie să nu fie aţoşi, o legătură de mărar verde, 200 g de smântână, 3 linguri de făină, circa 50 ml de ulei, puţină boia de ardei roşu (nu în mod obligatoriu), circa 600 g carne de porc cu cât mai puţină grăsime, 2 căţei de usturoi, sare, piper, delicat de casă.

Mod de preparare:

Carnea se spală şi fie se feliază, fie se prepară într-o bucată. Se face un amestec de condimente din sare, piper, usturoiul pisat şi circa jumătatea legăturii de mărar tocat mărunt, amestecat cu circa 2 linguri de ulei, până când se obţine o pastă, cu care se unge carnea. Se lasă la frigider cel puţin 2 ore, dar se poate şi până a doua zi, apoi într-o tavă antiaderentă, acoperită, se dă la cuptorul preîncălzit. După circa 30 minute se descoperă şi se mai lasă în cuptor până când se rumeneşte. Păstăii se curăţă şi se rup în bucăţi de circa 3 cm. Se spală şi se pun la fiert în apă uşor sărată, cât să-i acopere bine, împreună cu mărarul rămas. Dacă vă place, se pot adăuga şi căteva frunze de pătrunjel. Între timp se prepară un rântaş uşurel, cu, sau fără boia. Când păstăii s-au fiert se adaugă rântaşul, apoi şi smântâna se mai fierbe puţin şi se mai condimentează, dacă este nevoie. Carnea, dacă s-a prăjit într-o bucată, se serveşte cu mâncarea de fasole verde.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.