00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 02.25 Ne Cheamă Natura 03.25 Portret de artist 04.15 Concert Samus Quit Art - la Poesis 05.20 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Viorel Verzeş. Titlul emisiuni: Cât de sigur e sistemul de pensii de stat?(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Ziua pomiculturii sărbătorită la Săuca. 10.30 Religie cu Eva Laczko, invitaţi: Pallai Bela, Roman Janos. Titlul emisiunii: Retrospectiva vizitei papale. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni cu tânăra generaţie în scop ecologic. 14.10 Teleshopping 14.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 15.40 Prieteni necuvântători cu Alina Blejan, invitat: Zoltan Szabo, dresor de câini. 16.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 17.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Gheorghe Sabău. Titlul emisiunii: Box în weekend: Cupa Voinţa – memorial Timofie Pogăciaş şi Liviu Gheţe. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 25.06.2019

Parcare cu plată pe drumul Careiului

Scris de Ioan Aniţaş, 13 aprilie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Cu mai bine de o lună în urmă, consilierii locali sătmăreni au decis creşterea numărului parcărilor cu plată în reşedinţa de judeţ. Printre cele nomializate la momentul respectiv s-au regăsit una în cartierul Micro 16, pe drumul Careiului, iar alta în zona Tei.

Iată că o serie de sătmăreni care locuiesc în cartierul Micro 16 ne-au semnalat faptul că au fost avertizaţi să nu ocupe parcarea de pe Drumul Careiului, pentru că este programată pentru executarea unor lucrări. Chiar aşa a fost. Majoritatea celor care îşi parchează acolo maşina s-au conformat. Ulterior au aflat că închiderea vremelnică a parcării are motivaţie de ordin economic – montarea parcometrului de la care se vor putea cumpăra tichetele de parcare. Cei care ne-au semnalat acest lucru au dorit să rămână anonimi, dar n-au uitat să ne spună că două maşini ale poliţiei locale şi cel puţin patru agenţi erau în parcarea respectivă, probabil pentru a asista la montarea parcometrului, sau la a interzice şoferilor să intre în zona despre care vorbim. Cert este că prin montarea parcometrului, fiecare intrare în parcare o să fie taxată. N-am reuşit să aflăm care o să fie tariful de parcare. Vrem să credem că o să fie afişat la loc vizibil, pentru a-i scăpa pe sătmărenii din zonă de amenzi.

Abonează-te acum Online!
  1. Babacu a spus: 14 aprilie 2019, ora 07:00

    Astia ar fi capabili sa puna taxa si pe opririle la semafor.

  2. zoli a spus: 13 aprilie 2019, ora 19:22

    Asa vrea sa pun o intrebare la GaBika si CsaBika daca in capul lor prost mai este loc si pentru alte idei prostesti pentru care satmarenii trebuie sa plateasca??/? Mai nemernicilor stiti ce inseamna o parcare cu plata??aranjati prima data conform normelor dupa aia cereti bani Ce faci matale
    d-le perimat se cheama HOTIE

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.