26.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 01.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 02.30 Ne cheamă natura 03.30 Cultură, Fior de Zatmar 04.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko , invitat: Kallos Zolan, Szejke Otttilia. Titlul emisiunii: Cum va fi noul an şcolar pentru secţiile maghiare? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară 10.20 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Laurenţiu Costin. Titlul emisiunii: ”Pescuirea minunată” – găsirea sensului vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 13.00 Ştiri 13.25 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Lorincz Tiberiu.Titlul emisiuni: Căile ferate înguste din jurul Sătmarului. 14.20 Teleshopping 14.40 Cultură, Digania – O tradiţie reînviată 16.10 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dorel Ziman. Titlul emisiunii: Un nou început de an şcolar la liceul cu program sportiv Satu Mare. 17.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta.

Pălincaroşii din Oaş se întâlnesc azi la Turţ şi la Negreşti-Oaş

Scris de Ioan Aniţaş, 17 august 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Gheorghe Ciocan - presedintele Asociatiei producatorilor de palinca "Tara Oasului"

Gheorghe Ciocan – presedintele Asociatiei producatorilor de palinca „Tara Oasului”

Săptămâna trecută, în cadrul unui material amplu, prezentam aspecte de la întâlnirea găzduită de Prefectura Satu Mare, a reprezentanţilor pălincarilor sătmăreni cu autorităţile judeţene. Întâlnirea a fost organizată de prefectul Radu Bud, la solicitarea celor care doresc să pună în funcţiune pălinciile, să înceapă sezonul de distilare.

Tot atunci, subliniam faptul că vor avea loc întâlniri locale cu proprietarii de cazane, pentru a se transmite toate informaţiile necesare întocmirii dosarului de avizare a ceea ce se numeşte producerea de pălincă.

După cum ne-a spus recent Gheorghe Ciocan, preşedintele Asociaţiei producătorilor de pălincă „Ţara Oaşului”, dar şi preşedinte al Federaţiei producătorilor de pălincă, întâlnirea informală pentru cazangiii din Oaş are loc miercuri, începând cu ora 16 la Turţ şi de la ora 18, la Negreşti-Oaş. Sunt aşteptaţi să participe pălincarii din Oaş, într-una din localităţile menţionate.

Participanţii trebuie să aibă asupra lor carnetul de membru al asociaţiei. Ambele întâlniri menţionate mai sus vor avea loc la primărie.

 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.