00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 01.30 Conversaţii nocturne invitat: Cătălin Sălăgean. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiuni: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor .(reluare) 03.30 Portret de artist invitat: Nicolae Sabău. 05.15 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: teatrul şi tinerii din ziua de azi. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 09.30 Info magazin cu Adirana Mureşan. Titlul emisiuni: Meseriile viitorului. 10.15 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia. Titlul emisiuni: . 11.15 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Rolul artei în dezvoltarea copilului. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiuni: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor .(reluare) 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni: Acţiuni cu tânăra generaţie în scopuri ecologice. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 15.30 Teleshopping 15.50 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitaţi: Maria Tripon. 17.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Obezitatea se plăteşte cu sănătatea. 17.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Crescătorii de vaci nu-şi pot valorifica producţia. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 22.08.2019

Orlando Bloom vorbeşte despre cum reuşeşte să menţină o relaţie la distanţă cu Katy Perry

Orlando Bloom a vorbit recent despre fundaţia puternică pe care a construit-o alături de Katy Perry şi cum reuşesc să păstreze o relaţie la distanţă.

Pentru Orlando Bloom şi Katy Perry, distanţa nu reprezintă un obstacol, ci le întăreşte şi mai mult legătura. Deşi Orlando îşi petrece majoritatea timpului în Republica Cehă filmând pentru serialul Carnival Row, produs de Amazon Prime Video, iar Katy călătoreşte în întreaga lume pentru diverse proiecte, relaţia lor pare să fie din ce în ce mai apropiată.

„Face parte din job, nu-i aşa? Trebuie să construiţi bazele împreună, să creaţi sentimentul de încredere şi siguranţă pentru a putea petrece timp despărţiţi şi să faceţi ceea ce aveţi nevoie şi să vă simţiţi conectaţi cu acea persoană, pentru a putea începe o călătorie împreună”, a declarat actorul în vârstă de 42 de ani pentru People. Întrebat dacă el şi Katy, în vârstă de 34 de ani, au început pregătirile pentru nuntă, Bloom a răspuns: „Doar în sensul că lucrăm la construirea unei baze foarte puternice pentru relaţia noastră.” În timpul unui interviu la The Kyle & Jackie O Show la începutul acestei luni, Katy Perry a făcut o declaraţie asemănătoare, precizând că nu se grăbesc cu organizarea nunţii: „Cred că ne descurcăm foarte bine, şi lucrăm din greu pentru a stabili o bază frumoasă a relaţiei, înainte să construim o casă.”

Potrivit revistei People, Katy Perry, în vârstă de 34 de ani, şi Orlando Bloom, de 42 de ani, se vor căsători la finalul acestui an. Cei doi s-au logodit anul acesta de Valentine’s Day şi au decis că îşi doresc o nuntă mică, doar cu prietenii apropiaţi şi familia.

„Au apelat la o persoană specializată în organizarea de nunţi pentru a finaliza toate detaliile cu privire la ceremonie”, a declarat o sursă pentru People. „Katy se ocupă mai atent, însă şi Orlando este implicat în organizarea ceremoniei”.

„Nu se stresează foarte mult cu privire la nuntă.. Va fi o petrecere distractivă cu familia şi cei mai buni prieteni ai lor”, a mai declarat şi un prieten al actorului.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.