25.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Contestatarii lui Dragnea bat în retragere?(reluare) 01.40 Cultură. 03.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 04.10 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Livia Haidu, Voicu Şichet, Cornel Morar. Titlul emisiunii: Prima mare sărbătoare dedicată centenarului a unit mii de românii. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Laurenţiu Costin. Titlul emisiunii: ”Pescuirea minunată” – găsirea sensului vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Contestatarii lui Dragnea bat în retragere?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni: Profilul criminalului. 14.30 Teleshopping 14.50 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 16.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 17.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă. 17.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dorel Ziman. Titlul emisiunii: Un nou început de an şcolar la liceul cu program sportiv Satu Mare. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Lorincz Tiberiu.Titlul emisiuni: Căile ferate înguste din jurul Sătmarului. 23.00 Audienţe în direct.

Orez cu ciuperci, la cuptor

Scris de Eva Laczko, 23 martie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Orez cu ciuperci la cuptor

Orez cu ciuperci la cuptor

Ingrediente:

 

– 250 g de ciuperci cupăţate şi tăiate (se pot folosi ciuperci, de care vă plac cel mai mult, fie proaspete, fie de la borcan),

– o ceapă,

– o jumătate de ardei gras, sau o linguriţă de pastă de ardei,

– o cană de orez,

– 4-5 lingur de ulei,

– sare, piper, boia de ardei dulce, bază pentru mâncăruri (delicat de casă),

– câteva frunze de pătrunjel verde mărunţit,

– 2,5 – 3 căni de apă.

Mod de preparare:

 

Cepa şi ardeiul se taie mărunt (sau se răzuieşte), se căleşte în ulei, se adaugă ciupercile tăiate şi se căleşte în continuare. Când toată compoziţia capătă o nuanţă sticloasă, se adaugă boiaua, puţină apă, apoi şi celălelte condimente, orezul, apa, se amestecă şi se pune în cuptorul preîncălzit. Lăsăm să fiarbă fără să amestecăm, până când orezul absoarbe toată apa. Dacă vă place orezul fiert mai moale, puteţi folosi până la 3 căni de apă. Când se scoate din cuptor, până când mai e fierbinte se adaugă pătrunjelul tăiat, sau dacă eventula mai e nevoie de condimente. Cu ajutorul unui polonic uns cu ulei, se pot forma globuri, care se ornează cu frunzuliţe verzi, sau cu salată. Se serveşte, fie ca garnitură, fie ca mâncare de sine stătătoare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.