17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Orez cu ciuperci, la cuptor

Scris de Eva Laczko, 23 martie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Orez cu ciuperci la cuptor

Orez cu ciuperci la cuptor

Ingrediente:

 

– 250 g de ciuperci cupăţate şi tăiate (se pot folosi ciuperci, de care vă plac cel mai mult, fie proaspete, fie de la borcan),

– o ceapă,

– o jumătate de ardei gras, sau o linguriţă de pastă de ardei,

– o cană de orez,

– 4-5 lingur de ulei,

– sare, piper, boia de ardei dulce, bază pentru mâncăruri (delicat de casă),

– câteva frunze de pătrunjel verde mărunţit,

– 2,5 – 3 căni de apă.

Mod de preparare:

 

Cepa şi ardeiul se taie mărunt (sau se răzuieşte), se căleşte în ulei, se adaugă ciupercile tăiate şi se căleşte în continuare. Când toată compoziţia capătă o nuanţă sticloasă, se adaugă boiaua, puţină apă, apoi şi celălelte condimente, orezul, apa, se amestecă şi se pune în cuptorul preîncălzit. Lăsăm să fiarbă fără să amestecăm, până când orezul absoarbe toată apa. Dacă vă place orezul fiert mai moale, puteţi folosi până la 3 căni de apă. Când se scoate din cuptor, până când mai e fierbinte se adaugă pătrunjelul tăiat, sau dacă eventula mai e nevoie de condimente. Cu ajutorul unui polonic uns cu ulei, se pot forma globuri, care se ornează cu frunzuliţe verzi, sau cu salată. Se serveşte, fie ca garnitură, fie ca mâncare de sine stătătoare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.