24.01.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Romeo Nicoară, Dumitru Pop, Ştefan Ressler. Titlul emisiuni: Politicieni români au exportat scandalul în Parlamentul European.(reluare) 01.30 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 02.45 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 04.30 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Romeo Nicoară – raport la 753 de zile. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Cozma Irina. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Criza forţi de muncă în judeţul Satu Mare. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Vasile Fănăţean. Titlul emisiunii: Aspecte sesizate în cursul controalelor gărzii de mediu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Fiţi sarea pământului. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Romeo Nicoară, Dumitru Pop, Ştefan Ressler. Titlul emisiuni: Politicieni români au exportat scandalul în Parlamentul European.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Panoramic sportiv, cu Ioînuţ Blăjan, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Noutăţi la început de an din boxul sătmărean. 14.00 Teleshopping 14.15 Cultură 16.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Arthur Piricsi. Titlul emisiuni: Arthur Piricsi – raport la 2400 de zile. 17.00 Cultură 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Cozma Irina. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiuni:Scandal pe seama confesiunilor religioase.

Orez cu ciuperci, la cuptor

Scris de Eva Laczko, 23 martie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Orez cu ciuperci la cuptor

Orez cu ciuperci la cuptor

Ingrediente:

 

– 250 g de ciuperci cupăţate şi tăiate (se pot folosi ciuperci, de care vă plac cel mai mult, fie proaspete, fie de la borcan),

– o ceapă,

– o jumătate de ardei gras, sau o linguriţă de pastă de ardei,

– o cană de orez,

– 4-5 lingur de ulei,

– sare, piper, boia de ardei dulce, bază pentru mâncăruri (delicat de casă),

– câteva frunze de pătrunjel verde mărunţit,

– 2,5 – 3 căni de apă.

Mod de preparare:

 

Cepa şi ardeiul se taie mărunt (sau se răzuieşte), se căleşte în ulei, se adaugă ciupercile tăiate şi se căleşte în continuare. Când toată compoziţia capătă o nuanţă sticloasă, se adaugă boiaua, puţină apă, apoi şi celălelte condimente, orezul, apa, se amestecă şi se pune în cuptorul preîncălzit. Lăsăm să fiarbă fără să amestecăm, până când orezul absoarbe toată apa. Dacă vă place orezul fiert mai moale, puteţi folosi până la 3 căni de apă. Când se scoate din cuptor, până când mai e fierbinte se adaugă pătrunjelul tăiat, sau dacă eventula mai e nevoie de condimente. Cu ajutorul unui polonic uns cu ulei, se pot forma globuri, care se ornează cu frunzuliţe verzi, sau cu salată. Se serveşte, fie ca garnitură, fie ca mâncare de sine stătătoare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.