Ordinul Asistenţilor Medicali din Satu Mare îşi prezintă activitatea la Informaţia TV

Scris de Mihai Sălceanu, 03 martie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România (OAMGMAMR) este o structură reprezentativă la nivel naţional, cu filiale în toate judeţele. La nivelul judeţului Satu Mare, Ordinul are aproximativ 2760 de membri, majoritatea activi. Despre activitatea OAMGMAMR vorbesc în cadrul unei emisiuni la Informaţia TV preşedintele Constantin Demian şi vicepreşedinta Ramona Nemet, care ocupă şi funcţia de asistentă şefă la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

În cadrul emisiunii au fost abordate şi teme care privesc perfecţionarea cadrelor medicale, aspecte despre activitatea Serviciului Judeţean de Ambulanţă, relaţiile dintre asistenţi şi Spitalul Judeţean dar şi dintre asistenţi şi medici. Ramona Nemet a vorbit şi despre simpozionul internaţional de la Dublin la care a participat recent, şi unde a susţinut lucrarea cu tema „Îmbunătăţirea calităţii actului medical în îngrijirea pacientului, în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Satu Mare”.

Multe alte detalii despre activitatea medicală din România şi din Satu Mare puteţi afla urmărind emisiunea “În Slujba Comunităţii, ce va fi difuzată duminică, 5 martie, la Informaţia TV, de la orele 13.00 şi 20.00.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517