Orban anunţă că a făcut rost de încă şapte voturi la moţiune | Informaţia Zilei

Orban anunţă că a făcut rost de încă şapte voturi la moţiune

Scris de Vasile Andreica, 07 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminică, la Focşani, că moţiunea de cenzură la adresa Guvernului, depusă de opoziţie, are şanse mari să fie votată şi că are încă şapte angajamente din partea unor parlamentari care nu se află printre cei 237 care au semnat documentul.

Liderul liberal a declarat că încă sunt discuţii cu unii parlamentari care nu au semnat moţiunea de cenzură, pentru susţinerea acesteia în Parlament. Întrebat ce şanse are moţiunea şi dacă se bazează doar pe cele 237 de voturi ale semnatarilor, Orban s-a arătat optimist.

”Foarte mari (şanse – n.r.). Am mai avut foarte multe discuţii cu parlamentari care nu au semnat moţiunea de cenzură şi în momentul de faţă mai avem, pot să răspund, chiar angajamente de vot la moţiune din partea a încă 7 parlamentari. Ceea ce cred eu 237 cu 7, 244, că e un scor un pic mai confortabil”, a declarat Orban.

Întrebat, de asemenea, dacă nu se teme de jocurile lui Victor Ponta, Orban a declarat că dificultatea negocierilor purtate pentru moţiune s-a datorat numărului mare de personaje care au trebuit să se unească.

Preşedintele PNL a adăugat că ”după reuşita moţiunii de cenzură, preşedintele României (…) va declanşa consultări la Palatul Cotroceni, în urma acestor consultări va prezenta o soluţie, iar Partidul Naţional Liberal va susţine soluţia care va fi prezentată de preşedintele României, Klaus Iohannis”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345