Oraşul Ardud se înfrăţeşte cu un sector al Chişinăului

Scris de Ioan Aniţaş, 23 noiembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Joi, 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, Primăria şi Consiliul Local al oraşului Ardud găzduieşte ceremonia solemnă de semnare a acordului de înfrăţire dintre oraşul Ardud şi Pretura Sectorului Buiucani, Chişinău, Republica Moldova. Vor participa o serie de reprezentanţi ai autorităţilor locale din ChiŞinău.

Programul acestei întâlniri transfrontaliere începe la ora 10, cu şedinţa solemnă de semnare a acordului de înfrăţire, în sala de festivităţi a Primăriei Ardud; de la ora 11.30 se vor depune coroane la bustul dr. Augustin Mircea; la ora 12 va avea loc ceremonia sfinţirii troiţei amplasate pe strada Cetăţii nr. 87, iar spre seară, de la ora 18, va avea loc spectacolul festiv „Românie, colţ de rai”, la Casa de cultură „dr. Augustin Mircea”. Intrarea la spectacol este liberă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517