17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitați: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Știri 02.30 Audiențe în direct, cu Mihaela Ghiță, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Anițaș, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumusețe, stil cu Ioana Vladimirescu și Ioana Zaharia. 06.00 Educație Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialiști în protecția mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitați: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viața la Țară cu Ioan Anițaș. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinței cu Mihaela Ghiță. Titlul emisiuni: Înălțarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Știri 12.30 Audiențe în direct, cu Mihaela Ghiță, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitați: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educația, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ștefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor județene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiță, invitat: Cătălin Cismaș. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audiențe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Știri 22.30 Audiențe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Opinii pro și contra la ridicarea mașinilor

Scris de Ioan Aniţaş, 10 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Duminică, 8 septembrie în jurul orei 11, o echipă a ziarului s-a aflat în zona Pieţii de Vechituri din Satu Mare. Mare înghesuială în piaţă, pe trotuare, dar şi bătălie imensă pentru locurile de parcare.

Ce-i drept, am văzut şi şoferi şmecheri, care sfidând normele rutiere au parcat după propriile legi, fără a respecta nici măcar ceilalţi participanţi la traficul auto. La chemare sau nu, a sosit platforma ADP pentru a ridica de pe trotuar o maşină parcată aiurea. Lume multă, privitori curioşi. În vreme ce maşina era ridicată pentru a fi pusă pe platformă sub ochii proprietarului care căuta să-şi justifice parcarea respectivă, privitorii s-au împărţit în două tabere. Unii susţineau demersul celor de la ADP – ridicarea maşinii, în speranţa că şoferii foarte curajoşi vor fi mai calculaţi, mai puţin sfidători, iar alţii făceau gălăgie pentru acest demers, apostrofând oamenii implicaţi în demersul despre care facem vorbire. Cei ce îşi făceau datoria nu s-au lăsat intimidaţi. Şi-au continuat munca, în vreme ce spectatorii se contraziceau. Important este că reprezentanţii celor două tabere, cum i-am numit noi, recunoşteau că proprietarul maşinii a încălcat normele rutiere.

Se naşte întrebarea firescă, dacă se găseşte cineva care să împace sătmărenii în sensul de a nu tolera acte care contravin normelor legale, indiferent în ce domeniu s-ar întâmpla încălcarea legii?

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.