Omul de afaceri Ioan Holdiş, la ceas aniversar | Informaţia Zilei

Omul de afaceri Ioan Holdiş, la ceas aniversar

Scris de I. Z., 26 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ioan Holdiş, cunoscut om de afaceri sătmărean, împlineşte sâmbătă 59 de ani. S-a născut în 26 octombrie 1960, în comuna Micula, unde a crescut şi a copilărit.

A absolvit Universitatea de Vest din Timişoara, iar studiile postuniversitare le-a efectuat la Bucureşti, la Academia de Studii Economice. A fost consilier judeţean, deputat PDL în perioada 2008 – 2012, preşedinte de organizaţie judeţeană, dar a renunţat la politică pentru a se implica într-o afacere de succes, Plastica SRL.
Este căsătorit şi are doi copii de care este foarte mândru.

Alături de familie şi prieteni, “Informaţia Zilei” îi urează succes în tot ce întreprinde, sănătate şi un călduros “La mulţi ani!”

Abonează-te acum Online!
 1. Traian Orha a spus: 01 noiembrie 2019, ora 10:26

  Sa nu va incredeti niciodata in cuvantul individului, daca nu, o sa aveti o mare dezamagire !

 2. Babacu a spus: 27 octombrie 2019, ora 10:25

  Disputele privind „dubla cetatenie” sint mai vechi si merita sa fie puse in discutie la nivel de UE. Unele tari (Andorra, Monaco) chiar interzic dubla cetatenie, altele (Germania, Finlanda) permit numai in anumite conditii, numai membrilor UE. Spre exemplu Polonia desi permite dubla cetatenie, nu te poti prevala de ea pe teritoriul polonez. Si Ucraina are multe restrictii, trebuie sa renunti la a doua cetatenie in citiva ani.
  Deci nu vad nimic rau ca se pune in discutie problema dublei cetatenii. Nu sint neaparat de acord cu dl. Holdis, dar sustin un statut clar al cetatenilor romani cu dubla cetatenie.

 3. Sogor a spus: 27 octombrie 2019, ora 02:48

  Cand lucra la Textila Ardeleana ce studii a avut? Gagicar cu alea de la creatie.

 4. Observator a spus: 26 octombrie 2019, ora 19:05

  Cand a absolvit facultatea?Oricum La multi ani .

 5. Dac Bulibas a spus: 26 octombrie 2019, ora 11:01

  In 2011 cand era deputat acest PDL-ist a inaintat o propunere legislativa prin care a urmarit sa-i excluda pe maghiari cu dubla cetatenie de a vota la alegerile parlamentare si prezidentiale permitandu-le participarea doar la alegerile locale asta ca sa stie ca n-am uitat. Tot in acea perioada acest PDL-ist in urma unui anunt de angajare in ziarul I.Z. si-a permis sa ma primeasca la Plastica in vederea angajarii pe o perioada de proba pt. care nu a intocmit acte legale ( Contract pe durata determinata) ceruta de legislatie ca urmare nici nu m-a platit pt. munca efectuata !. Dret urmare, am plecat fara sa-i dau nici ” Buna ziua „. Asta ca sa-l cunoasteti mai bine iar daca doriti sa va angajati la Plastica fara Contract sa nu-i munciti nici macar o secunda ca nu-l merita !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

 • Goldis Admitere

 • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517