Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Imola Kis, Danciu Zamfir, Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Care este rolul Direcţiei Judeţene de Cultură? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ştefan Ressler, Vasile Ciocan, Dan Burulea, titlul emisiunii: Revoluţia Fiscală a scos oamenii în stradă (reluare) 02.36 Panormaric sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Ştefan Szilagyi, titlul emisiunii: Fotbalul sătmărean la finalul sezonului de toamnă 03.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Tiberiu Koczinger-raport la 7.540 de zile 04.42 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu 05.35 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Marinelo Norberto 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Imola Kis, Danciu Zamfir, Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Care este rolul Direcţiei Judeţene de Cultură? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.32 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Ramona Farcaş, titlul emisiunii: Raporturile între autoritatea de mediu, operatori economici şi colectori de deşeuri 10.15 Panormaric sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Ştefan Szilagyi, titlul emisiunii: Fotbalul sătmărean la finalul sezonului de toamnă 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ştefan Ressler, Vasile Ciocan, Dan Burulea, titlul emisiunii: Revoluţia Fiscală a scos oamenii în stradă (reluare) 13.00 Ştiri 13.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Tiberiu Koczinger-raport la 7.540 de zile 14.40 Teleshopping 15.02 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Traian Ciurdaş, titlul emisiunii: Bârsăul se dezvoltă şi pe banii localnicilor 16.05 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.05 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Viorel Solschi, titlul emisiunii: Centrul de excelenţă, şcoala performanţei 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marta Bzduch, titlul emisiunii: Obezitatea se plăteşte cu sănătatea 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia- Metaloglobus Bucureşti 23.30 Ştiri

Update: Omul de afaceri Alexandru Şerbănescu a încetat din viaţă

Scris de I. Z., 15 decembrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Alexandru Serbanescu

Alexandru Serbanescu

Update: ora 14:01 Potrivit unor surse, miercuri, 14 decembrie, Alexandru Serbănescu a fost la Unitatea de Primire Urgenţă a Spitalului judeţean Satu Mare. Acuza dureri epigastrice. După ce a fost consultat a fost lăsat acasă, iar după câteva ore a decedat. 

 

Miercuri seara afaceristul sătmărean Alexandru Şerbănescu s-a stins din viaţă la doar 48 de ani. Din câte se pare acesta a suferit un infarct miocardic, lucru neconfirmat încă oficial.

Alexandru Şerbănescu a pus bazele celui mai cunoscut centru de copiere din Satu Mare şi a fost o personalitate marcantă, dar discretă a mediului de afaceri local.

Dumnezeu să îi dea odihnă veşnică.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
 1. corina a spus: 15 decembrie 2016, ora 21:01

  Pentru Sorin Contrat:
  Domnule draga, am fost informata de articolul de mai sus, care spune ca a fost la Urgenta Satu Mare. Trebuie sa inteleg ca si articolele scrise aici sunt vai mama lor?
  Erorile medicale celebre de anul acesta tot la Urgenta Baia Mare au fost si apoi trecute in contul celor de la Satu Mare?
  Satmarenii care trec granita pentru un diagnostic corect sunt cu chef de plimbare?
  Imi fac mea culpa. Esti cel mai cel… iar eu o aeriana.
  Pacat de omul acesta tanar care a platit cu viata lui… Putere familiei si sincere condoleante.

 2. cetatean a spus: 15 decembrie 2016, ora 19:49

  O tragedie! Ni se poate întâmpla oricăruia dintre noi şi nu pot să nu-mi pun întrebarea: cine sunt cei de la UPU Satu Mare – nişte CRIMINALI?????!!!!! Câţi oameni mai trebuie să moară datorită INCOMPETENŢEI???Chiar nu-i pasă nimănui? Nimeni nu vrea să dea viaţă NU MOARTE???!!!

 3. Sorin Contrat a spus: 15 decembrie 2016, ora 19:42

  Pentru Corina:

  Pacientul fusese deja la Baia Mare la Urgenta dar a fost lasat acasa .
  Asta pentru o informare corecta.
  Nu mai aruncati cu mizerii si nu mai vorbiti fara sa fiti informata.

 4. corina a spus: 15 decembrie 2016, ora 18:45

  Dumnezeu sa-l odihneasca. A murit cu zile.
  Serviciul de urgenta al orasului trebuie desfintat.
  Daca salvarea il ducea la Baia Mare era salvat!

 5. una a spus: 15 decembrie 2016, ora 16:17

  Bunul Dumnezeu sa-l odihneasca! Familiei Sincere condoleante! si putere sa treaca peste aceasta tragedie!

 6. ardeleanul a spus: 15 decembrie 2016, ora 15:40

  La noi in Romania ….mortul este de vina!!!Trist!!

 7. Babacu a spus: 15 decembrie 2016, ora 14:53

  A fost lasat acasa? Fara analize? Cine mai poate avea incredere in medicii satmareni?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.