Audienţe în direct, cu Eva Laczko,invitaţi: Kereskenyi Gabor, Maskulik Csaba.Titlul emisiunii:Van koltsegvetesunk! Mire lesz eleg? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Alexandru Horvat, Ressler Stefan, Horea Andreco . Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă,prima vizită externă la Bruxelles. (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariţie sau crimă? 03.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda –rapor la 1.380 de zile . 04.30 Reportaj-Mihai Neamţu 05.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marta Bzduch. Titlul emisiunii: Obezitatea se plăteşte cu sănătatea. 05.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko,invitaţi: Kereskenyi Gabor, Maskulik Csaba.Titlul emisiunii: Van koltsegvetesunk! Mire lesz eleg? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: În paşi de dans de la pasiune la performanţă. 10.30 Religie, cu Eva Laczko, invitaţi: Istvanfi Szilard, Racz Ervin, Pallai Bela. Titlul emisiunii: Miert van szuksegunk a bojtre? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Alexandru Horvat, Ressler Stefan, Horea Andreco . Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă,prima vizită externă la Bruxelles. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Zootehnia sătmăreană la cheremul multinaţionalelor. 14.20 Teleshopping 14.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat:Elisabeta Bekessy.Titlul emisiunii:Situl Someşul inferior aduce oportunităţi iniţiativelor de mediu. 15.15 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi: Ovidiu Pop, Marius Horsia, Marina Necşe. Titlul emisiunii: Organizaţii de tineret la CNME. 16.00 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariţie sau crimă. 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionut Blăjan, invitaţi: Robert Magos, Armin Vida. Titlul emisiunii: Planurile şahului A.J de karate Satu Mare in anul 2018. 17.30 Zone foclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

Update: Omul de afaceri Alexandru Şerbănescu a încetat din viaţă

Scris de I. Z., 15 decembrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Alexandru Serbanescu

Alexandru Serbanescu

Update: ora 14:01 Potrivit unor surse, miercuri, 14 decembrie, Alexandru Serbănescu a fost la Unitatea de Primire Urgenţă a Spitalului judeţean Satu Mare. Acuza dureri epigastrice. După ce a fost consultat a fost lăsat acasă, iar după câteva ore a decedat. 

 

Miercuri seara afaceristul sătmărean Alexandru Şerbănescu s-a stins din viaţă la doar 48 de ani. Din câte se pare acesta a suferit un infarct miocardic, lucru neconfirmat încă oficial.

Alexandru Şerbănescu a pus bazele celui mai cunoscut centru de copiere din Satu Mare şi a fost o personalitate marcantă, dar discretă a mediului de afaceri local.

Dumnezeu să îi dea odihnă veşnică.

Abonează-te acum Online!
 1. corina a spus: 15 decembrie 2016, ora 21:01

  Pentru Sorin Contrat:
  Domnule draga, am fost informata de articolul de mai sus, care spune ca a fost la Urgenta Satu Mare. Trebuie sa inteleg ca si articolele scrise aici sunt vai mama lor?
  Erorile medicale celebre de anul acesta tot la Urgenta Baia Mare au fost si apoi trecute in contul celor de la Satu Mare?
  Satmarenii care trec granita pentru un diagnostic corect sunt cu chef de plimbare?
  Imi fac mea culpa. Esti cel mai cel… iar eu o aeriana.
  Pacat de omul acesta tanar care a platit cu viata lui… Putere familiei si sincere condoleante.

 2. cetatean a spus: 15 decembrie 2016, ora 19:49

  O tragedie! Ni se poate întâmpla oricăruia dintre noi şi nu pot să nu-mi pun întrebarea: cine sunt cei de la UPU Satu Mare – nişte CRIMINALI?????!!!!! Câţi oameni mai trebuie să moară datorită INCOMPETENŢEI???Chiar nu-i pasă nimănui? Nimeni nu vrea să dea viaţă NU MOARTE???!!!

 3. Sorin Contrat a spus: 15 decembrie 2016, ora 19:42

  Pentru Corina:

  Pacientul fusese deja la Baia Mare la Urgenta dar a fost lasat acasa .
  Asta pentru o informare corecta.
  Nu mai aruncati cu mizerii si nu mai vorbiti fara sa fiti informata.

 4. corina a spus: 15 decembrie 2016, ora 18:45

  Dumnezeu sa-l odihneasca. A murit cu zile.
  Serviciul de urgenta al orasului trebuie desfintat.
  Daca salvarea il ducea la Baia Mare era salvat!

 5. una a spus: 15 decembrie 2016, ora 16:17

  Bunul Dumnezeu sa-l odihneasca! Familiei Sincere condoleante! si putere sa treaca peste aceasta tragedie!

 6. ardeleanul a spus: 15 decembrie 2016, ora 15:40

  La noi in Romania ….mortul este de vina!!!Trist!!

 7. Babacu a spus: 15 decembrie 2016, ora 14:53

  A fost lasat acasa? Fara analize? Cine mai poate avea incredere in medicii satmareni?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.