Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Alexandru Horvat, Istvan Merkli, titlul emisiunii: Clubul de fotbal FC Olimpia a ajuns cu bugetul la fundul sacului (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Zenoviu Bontea, Iuliu Ilyes, Dumitru Pop, titlul emisiunii: Trei primari din zona Satu Mare vorbesc despre extinderea municipiului (reluare) 02.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 03.32 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 04.34 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Căpşunul, o cultură rentabilă 05.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Adriana Hagău, titlul emisiunii: Antibioticele, între uz şi abuz 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Alexandru Horvat, Istvan Merkli, titlul emisiunii: Clubul de fotbal FC Olimpia a ajuns cu bugetul la fundul sacului (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 09.33 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Emilia Enătescu 10.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Ioan Man, titlul emisiunii: Cât de ameninţată este biodiversitatea? 11.16 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Zenoviu Bontea, Iuliu Ilyes, Dumitru Pop, titlul emisiunii: Trei primari din zona Satu Mare vorbesc despre extinderea municipiului (reluare) 13.00 Ştiri 13.35 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Viorel Solschi, titlul emisiunii: Centrul de excelenţă, şcoală a perfomanţei 14.25 Teleshopping 14.41 Religie, cu Mihalea Ghiţă, invitat Alin Toma, titlul emisiunii: Suferinţa, întâlnirea cu Dumnezeu la cel mai înalt nivel 15.38 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Seminţele de calitate asigură succesul în agriculturăn 17.53 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, ttlul emisiunii: Copiii şi fricile lor 23.30 Ştiri

Update: Omul de afaceri Alexandru Şerbănescu a încetat din viaţă

Scris de I. Z., 15 decembrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Alexandru Serbanescu

Alexandru Serbanescu

Update: ora 14:01 Potrivit unor surse, miercuri, 14 decembrie, Alexandru Serbănescu a fost la Unitatea de Primire Urgenţă a Spitalului judeţean Satu Mare. Acuza dureri epigastrice. După ce a fost consultat a fost lăsat acasă, iar după câteva ore a decedat. 

 

Miercuri seara afaceristul sătmărean Alexandru Şerbănescu s-a stins din viaţă la doar 48 de ani. Din câte se pare acesta a suferit un infarct miocardic, lucru neconfirmat încă oficial.

Alexandru Şerbănescu a pus bazele celui mai cunoscut centru de copiere din Satu Mare şi a fost o personalitate marcantă, dar discretă a mediului de afaceri local.

Dumnezeu să îi dea odihnă veşnică.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
 1. corina a spus: 15 decembrie 2016, ora 21:01

  Pentru Sorin Contrat:
  Domnule draga, am fost informata de articolul de mai sus, care spune ca a fost la Urgenta Satu Mare. Trebuie sa inteleg ca si articolele scrise aici sunt vai mama lor?
  Erorile medicale celebre de anul acesta tot la Urgenta Baia Mare au fost si apoi trecute in contul celor de la Satu Mare?
  Satmarenii care trec granita pentru un diagnostic corect sunt cu chef de plimbare?
  Imi fac mea culpa. Esti cel mai cel… iar eu o aeriana.
  Pacat de omul acesta tanar care a platit cu viata lui… Putere familiei si sincere condoleante.

 2. cetatean a spus: 15 decembrie 2016, ora 19:49

  O tragedie! Ni se poate întâmpla oricăruia dintre noi şi nu pot să nu-mi pun întrebarea: cine sunt cei de la UPU Satu Mare – nişte CRIMINALI?????!!!!! Câţi oameni mai trebuie să moară datorită INCOMPETENŢEI???Chiar nu-i pasă nimănui? Nimeni nu vrea să dea viaţă NU MOARTE???!!!

 3. Sorin Contrat a spus: 15 decembrie 2016, ora 19:42

  Pentru Corina:

  Pacientul fusese deja la Baia Mare la Urgenta dar a fost lasat acasa .
  Asta pentru o informare corecta.
  Nu mai aruncati cu mizerii si nu mai vorbiti fara sa fiti informata.

 4. corina a spus: 15 decembrie 2016, ora 18:45

  Dumnezeu sa-l odihneasca. A murit cu zile.
  Serviciul de urgenta al orasului trebuie desfintat.
  Daca salvarea il ducea la Baia Mare era salvat!

 5. una a spus: 15 decembrie 2016, ora 16:17

  Bunul Dumnezeu sa-l odihneasca! Familiei Sincere condoleante! si putere sa treaca peste aceasta tragedie!

 6. ardeleanul a spus: 15 decembrie 2016, ora 15:40

  La noi in Romania ….mortul este de vina!!!Trist!!

 7. Babacu a spus: 15 decembrie 2016, ora 14:53

  A fost lasat acasa? Fara analize? Cine mai poate avea incredere in medicii satmareni?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.