Omletă cu şuncă şi lapte

Ingrediente:

2 oua
80g svaiter
80g sunca
100 ml lapte
1 lingurita faina
sare
30g unt pentru forme

 

Mod de preparare:

1: tai sunca in cubulete. Bati ouale impreuna cu faina, laptele si putina sare, apoi adaugi cubuletele de sunca.

2: ungi cu unt diferite forme de mici dimensiuni: ursuleti; fluturasi; iepurasi. Torni compozitie in fiecare forma; presari deasupra svaiter ras si introduci formele in cuptorul preincalzit ; la foc mic ;pentru 20 de minute.

3: rastorni omletele pe un platou decorat cu rosii, pt ca aspectul sa fie mai atragator si micul dejun mai apetisant. Daca doresti poti presara peste omlete cascaval
POFTA BUNA!!!!

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517