13.12.2019 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana Bran, Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Deficitul bugetar, mărul discordiei între partide.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cultura careiană la răscrucea dintre ani. (reluare) 04.00 Spectacol de gală de Ziua Naţională. 05.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Rodica Mereuţă. Titlul emisiunii: Vârstnici şi tineri împreună. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana Bran, Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Deficitul bugetar, mărul discordiei între partide.(reluare) 10.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Marta Cordea. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă invitat: Cristian Boloş. Titlul emisiunii: Despre bunătate şi dăruire. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cultura careiană la răscrucea dintre ani. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana Bran, Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Deficitul bugetar, mărul discordiei între partide.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tallian Cristian. Titlul emisiunii: Autismul virtual. 16.45 Istorie pierdută, istorie regăsită. 17.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 18.00 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct (reluare)

Omletă cu spanac la cuptor

Ingrediente:

6 ouă bătute, o ceapă mare tocată, un sfert de ceaşcă de făină, un pachet de spanac congelat (280 de grame), un pachet de brânză proaspătă de vaci (450 de grame), un pachet de brânză cheddar, rasă (450 de grame) – poate fi înlocuită cu caşcaval ras, o jumătate de ceaşcă de unt topit, sare şi piper după gust.

Mod de reparare:

Spanacul se decongelează, se scurge de apă şi se toacă. Pre`ncălziţi cuptorul la 175 de grade C. Pregătiţi o tavă de copt şi ungeţi-o cu unt sau spray pentru gătit. Bateţi ouăle într-un bol şi amestecaţi-le cu ceapă şi făină până ce nu mai sunt cocoloaşe. Integraţi spanacul în amestec, brânza dulce, brânză cheddar, untul, sarea şi piperul până ce se omogenizează, apoi turnaţi în tava deja pregătită. Coaceţi în cuptorul preîncălzit până ce se rumeneşte compoziţia, pentru circa 45 de minute. Omleta se serveşte caldă, eventual presărată cu boia de ardei, sau la servire puteţi oferi ardei iute.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.