Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţide noua grilă de salarizare.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu . Titlul emisiunii: Crimă sau dispariţie. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Nicolae Mureşan. 05.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Dudaş. Titlul emisiunii: Cultura de căpşuni. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţi de noua grilă de salarizare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.20 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Adriana Laszlo. Titlul emisiunii:Cum înţelegem plânsul copiiilor? 10.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlulemisiunii: Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 ]n slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă,invitat:Sedonia Lăţea.Titlul emisiuni: Despre diete,vitamine la început de primăvară. 15.15 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.25 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Maria Tripon. 17.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Cultură 22.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 23.30 Ştiri

Olimpiada naţională de matematică din 2018 se va desfăşura la Satu Mare

Scris de Vasile Nechita, 03 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Potrivit anunţului postat pe Facebook de inspectoarea dr. Doina Muntean, Ministerul Educaţiei Naţionale şi-a dat acordul ca, în anul şcolar 2017-2018, etapa naţională a olimpiadei de matematică să se desfăşoare la Satu Mare. “Pentru prima dată în istorie, judeţul nostru are onoarea să organizeze această competiţie de renume”, scrie Doina Muntean.


Olimpiada se va desfăşura după următoarea organizare: pentru clasele V-VI – în perioada 3-7 aprilie 2018 în zona Negreşti Oaş, iar pentru clasele VII-XII – în municipiul Satu Mare.
Acelaşi anunţ ne informează că Olimpiada Internaţională de Matematică 2018 se va desfăşura la Cluj-Napoca, în perioada 3 – 14 iulie. Demersul de a aduce competiţia, pentru a patra oară, în ţara noastră, aparţine Societăţii de Ştiinţe Matematice, din dorinţa de a celebra Centenarul Marii Uniri de la 1918.
Prestigioasa competiţie, Olimpiada Internaţională de Matematică, a fost lansată de România în 1959, la iniţiativa profesorului Tiberiu Roman, secretar general al Societăţii de Ştiinţe Matematice.

Abonează-te acum Online!
 1. nicolcea gelu a spus: 18 martie 2018, ora 20:09

  Fiul meu ,Nicolcea Horia din Onesti -jud Bacau, s-a calificat la faza finala , clasa a-x-a organizata la Satu Mare . Pana la aceasta data nu exista un site cu informatii privind locatia unde se va desfasura concursul, locatia unde vor fi cazati elevii, programul pe zile a olimpiadei ?! De la Bacau pana la Satu Mare se pierde o zi cu drumul , trebuie sa stim conditiile de cazare , masa , organizarea concursului , astfel incat elevii sa poata fi intr-o conditie fizica si psihica corespunzatoare unei astfel de competitii !

  Astept cu celeritate raspunsul dvs. Multumesc

 2. Marian stan a spus: 18 martie 2018, ora 18:46

  La ce unitate de învăţământ se va desfăşura si inde vor fi cazaţi copii

 3. Astrobotic Club a spus: 13 martie 2018, ora 13:18

  Aceeasi situatie se intampla cu ONM 2018 si ONF 2018, elevi exceptionali calificati la ambele nu pot participa din cauza suprapunerii. Daca s-a putut organiza Bacalaureatul in timpul anului scolar atunci de ce nu s-ar putea devansa fizica cu o saptamana?

 4. Tiugan Alexandru a spus: 13 martie 2018, ora 13:13

  Buna ziua

  Va rog respectos a-mi comunica modalitatea prin care fiica mea ar putea sa participe la olimpiada de matematica si la cea de limba si literatura romana,etapa nationala fiind calificata prima la faza judeteana si participand in 2017 la amandoua.
  Va solicit sprijinul deoarece anul acesta cele doua olimpiade se suprapun ,fiind in aceeasi zi dar in localitati diferite si fara posibilitatea de a ajunge la amandoua incepand la aceeasi ora.

  Cu multumiri

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.